Libnet.ro
UNICEF

23:01

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA, daca jucatoarea Maria Sharapova ajunge in finala turneului de la Wuhan

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep poate pierde locul 2 WTA, daca jucatoarea Maria Sharapova ajunge in finala turneului de la Wuhan

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, acum pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata, marti, in mansa a doua. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA in favoarea Mariei Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, aflata pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata,.

Simona Halep, in pericol sa piarda locul doi! Sarapova ii poate fura pozitia

Invinsa inca de la primul meci pe care l-a disputat la Wuhan, Simona Halep poate pierde si locul al doilea in clasamentul WTA.

CALCULE Simona Halep lupta cu Maria Sharapova la Wuhan pentru locul 2 WTA

Simona Halep nu are locul 2 mondial asigurat la finalul acestei saptamani. Ea trebuie sa traga, daca vrea sa isi pastreze pozitia in clasamentul WTA, avand-o in urmarire pe Maria Sharapova.

VIDEO Simona Halep vs Garbine Muguruza/ WTA: Agresiva Muguruza a eliminat-o pe favorita numarul doi

Simona Halep a parasit prematur turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania fiind eliminata de Garbine Muguruza in turul doi. Favorita numarul doi a fost invinsa de o mult prea agresiva Muguruza, a precizat site-ul oficial al WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Muguruza.

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep nu se regaseste

Turneul de la Wuhan a ramas luni fara primele doua favorite: Serena Williams si Simona Halep. Daca americanca s-a retras de pe teren din cauza unui virus, Simona a fost invinsa clar, cu 2-6, 6-2, 6-3, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA.

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA. Monica Niculescu a urcat pe 41

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 160 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, in timp ce Monica Niculescu a urcat pe pozitia 41, informeaza site-ul wtatennis. com.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 2, Monica Niculescu urca pe 41

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 2, cu 6. 160 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza Mediafax. Monica Niculescu, care sambata a castigat turneul de la Guangzhou, a urcat de pe locul 60 pe 41, cu 1. 160 de puncte, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep, invinsa de Garbine Muguruza in turul doi la Wuhan

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut partida disputata la Wuhan, in China, contra Garbinei Muguruza, locul 22 WTA.

Simona Halep, eliminata de Garbine Muguruza in turul doi la Wuhan

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-3, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 22 WTA, in turul doi al turneului de .

LIVE Score WTA Wuhan: Simona Halep - Garbine Muguruza 6-2; 2-6 Urmeaza setul decisiv 3-3

Simona Halep o intalneste la aceasta ora in turul doi al turneului WTA de la Wuhan China) pe Garbine Muguruza, din Spania. Favorita numarul doi, Halep a avut liber in primul tur al competitiei. Setul III 3-2 pentru Halep care da semne ca revine la forma aratata in debutul joculuiSimona reuseste rebreak-ul imediat si egaleaza, 2-2. Partida este aprig disputata, aprope fiecare game fiind impins dupa 40-40Muguruza reuseste break-ul, 2-1, si situatia pare tot mai grea pentru Halep care a coborat mult nivelul joculuiSimona este la serviciu. 1-0 cu emotiiSetul II Muguruza castiga clar al doilea set, 6-2. Simona a servit si a returnat slab87% dintre puncte au fost castigate de Simona pe primul serviciu in setul 1. Procentul a scazut la 36% in setul secund.

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )