Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep se pregateste intens la Melbourne: cine o sustine pe favorita numarul unu

Adevărul Adevărul,
Simona Halep se pregateste intens la Melbourne: cine o sustine pe favorita numarul unu

Simona Halep este la Melbourne si se pregateste intens pentru primul Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, pe 15 ianuarie. continuă pe Adevărul

Alerta falsa! De ce Simona Halep nu poate pierde locul 1 mondial nici macar daca Garbine Muguruza castiga la Sydney

Simona Halep va ramane lider in clasamentul WTA, cel putin pana la sfarsitul primului Grand Slam al anului, cel de la Melbourne, care se desfasoara in perioada 15-28 ianuarie.

Australian Open: Simona Halep, la mana Sarapovei! Cand are loc tragerea la sorti a primului Grand Slam al anului

Simona Halep a ajuns la Melbourne si asteapta sa isi afle traseul pe care il va avea la primul Grand Slam al anului 15-28 ianuarie).

Australian Open: Simona Halep, la mana Sarapovei. Cand are loc tragerea la sorti a primului Grand Slam al anului

Simona Halep a ajuns la Melbourne si asteapta sa isi afle traseul pe care il va avea la primul Grand Slam al anului 15-28 ianuarie).

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 14-a saptamana; Caroline Wozniacki a urcat pe doi (a detronat-o pe Garbine Muguruza)

Simona Halep a bifat a 14-a saptamana in pozitia de lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Romania avand acum un avans de 330 de puncte fata de urmatoarea clasata - Caroline Wozniacki. Daneza a urcat pe doi, depasind-o pe Garbine Muguruza iberica este la 420 de puncte in urma Simonei). Tara noastra are 5 sportive in TOP 100 WTA Halep, Cirstea, Begu, Buzarnescu si Niculescu).

Darren Cahill, mesaj emotionant pentru Simona Halep. Ce i-a spus antrenorul la trei ani de la inceputul colaborarii

Zilele acestea se implinesc trei ani de cand Simona Halep si Darren Cahill au inceput sa colaboreze, chiar inaintea primului turneu de Grand Slam al anului. Antrernorul a tinut sa marcheze .

Simona Halep este in tratative avansate cu o alta firma de echipament sportiv! Va fi colega cu Novak Djokovici

Simona Halep este pe puncul de a semna un contract de reprezentare cu firma franceza Lacoste, cu care a mai colaborat si in trecut.

Cand nimeni nu se mai astepta, Simona Halep ar putea sa semneze pentru DOUA MILIOANE de euro cu...

Simona Halep, primul lider mondial din istoria tenisului care nu are sponsor principal, pare aproape sa dea lovitura si sa semneze cu o firma de echipament sportiv pentru o suma fabuloasa. Numarul unu mondial s.

Simona Halep este la un pas de un contract cu o firma de echipament sportiv, care e gata sa-i ofere ce doreste, plus alte bonusuri importante

Simona Halep s-a despartit de adidas, dupa patru ani de contract cu firma germana si a jucat la Shenzhen fara a avea vreun sponsor tehnic.

E oficial: Simona Halep va fi cap de serie numarul unu la Australian Open. Cum arata clasamentul WTA incepand de azi

Simona Halep are in aceasta saptamana un plus de 303 de puncte in clasamentul WTA fata de Caroline Wozniacki, ocupanta locului al doilea.

Avantaj important pentru Simona Halep in clasamentul WTA! Se distanteaza de urmaritoare

Simona Halep va avea de luni 6425 de puncte in clasamentul WTA, cu aproape 400 de puncte mai multe ca daneza Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )