Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e pregatita pentru Serena Williams: Nu am nimic de pierdut!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e pregatita pentru Serena Williams: Nu am nimic de pierdut!

Simona Halep a debutat cu un succes categoric la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore, invingand-o cu 6-2, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard. continuă pe Adevărul

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Simona Halep: Voi avea emotii, dar nu am nimic de pierdut

Simona Halep a recunosc ca va avea emotii in grupa Rosie, una incendiara, de la Turneul Campioanelor, unde este calificata im premiera. Halep a spus ca nu are nimic e pierdut in acest turneu.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Simona Halep o bate pe Eugenie Bouchard si ii da lacrimile ramase de la Wimbledon. Urmeaza Serena Williams

La patru luni dupa eliminarea suferita in semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o binemeritata si asteptata revansa in fata canadiencei Eugenie Bouchard. Pe terenul de lemn vospit de la Singapore, invins-o cu 6-2 6-3. La final, Bouchard a inceput sa planga dupa ce la Wimbledon reusise sa isi tina lacrimile, atunci cand nu reusea sa ingenuncheze o Halep schioapa. Urmatorul meci e miercuri, cu Serena Williams.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard: 6-3, 6-2! Urmeaza meciul cu Serena Williams!

Turneul Campioanelor de la Singapore a inceput perfect pentru Simona Halep, care a batut-o fara drept de apel pe Eugenie Bouchard, scor 6-2, 6-3. in prima partida din Grupa Alba, Serena Williams a trecut de Ana Ivanovici.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (azi, dupa 16:30). De la 14:30, live meciul Serenei Williams

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, dupa ora Romaniei 16:00. De la ora 14:30, are loc in Grupa Rosie partida Serena Williams - Ana Ivanovic. Amanunte live in pagina aceasta, despre ambele intalniri.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3/ Impresionant

Simona Halep a facut o adevarata demonstratie de tenis impotriva lui Eugenie Bouchard, jucatoarea noastra debutand cu o victorie categorica la Turneul Campioanelor 6-2, 6-3, dupa o ora si 9 minute de joc). Simona si-a regasit increderea, a fost agresiva in permanenta si a avut un joc incantator. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul unu mondial si ultima castigatoare a competitiei.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campioanelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )