Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa victoria la Doha

Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 3. 000 dolari,. continuă pe Antena3

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova (dupa ora 15:00)

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, in turul doi la Doha. La ce ora va juca

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, in jurul orei 15. 00, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Simona Halep a confirmat participarea la turneul WTA de la Doha

Simona Halep a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca va participa la turneul WTA de la Doha de categorie Premier 5). Voi juca la acest turneu. Inca mai simt dureri, dar voi intra pe teren, a precizat numarul doi mondial, conform Digisport.

Udrea, prima reactie dupa dezvaluirile despre Laura Codruta Kovesi de la Antena 3

Elena Udrea a reactionat, luni, dupa dezvaluirile-bomba facute de Mihai Gadea si Mircea Badea, duminica seara, la Editie Speciala. Avem tabloul complet al ceea ce inseamna azi lupta impotriva coruptiei.

LIVE Text Simona Halep vs Ekaterina Makarova 5-2

Simona Halep disputa la Doha primul meci dupa finala pierduta la Australian Open, iar Ekaterina Makarova 36 WTA) pare sa fie adversara capabila sa o testeze serios pe Simona. Meciul este in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

La vie en rose: cu noua ei tinuta, Simona Halep a jucat perfect in primul meci de la Doha si s-a calificat in optimi

Simona Halep a trecut cu bine peste primul ei meci dupa finala de la Australian Open. in turul doi la Doha, Halep a invins-o pe Ekaterina Makarova in doua seturi, scor 6-3, 6-0!.

WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0). Se actualizeaza.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 6-0/ La acelasi nivel de la Australian Open - Simona Halep, in optimi la Doha

Dupa episoadele accidentarea la glezna, suferinta pricinuita de pierderea finalei de la AO si neparticiparea de la FedCup, mentalul Simonei Halep pare sa fii ramas la cote inalte, numarul doi mondial aratand un joc solid impotriva incomodei Ekaterina Makarova. Agresiva, hotarata si cu pofta de joc, Simona nu a stat prea mult pe teren o ora si 11 minute), cedand doar trei game-uri in fata rusoaicei 6-3, 6-0).

VIDEO Cum a aparut Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Doha si cu ce mare rivala s-a tinut de glume

Simona Halep va debuta azi la turneul de la Doha, prima competitie la care participa dupa ce ajucat finala la Australian Open.

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Doha. Romanca are avantaj la meciurile directe

Simona Halep are liber in primul tur al turneului de la Doha, primul la care participa dupa finala de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )