Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, printre cele mai bogate sportive din lume! Ce loc ocupa romanca in topul mondial

Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep a strans o avere consdeirabila din sportul in care, la un moment dat, ocupa prima pozitiei in lume. continuă pe Adevărul

Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19. Este printre cele mai ieftine

In urma unor cercetari suplimentare, grupul farmaceutic AstraZeneca a sustinut ca a gasit formula castigatoare pentru vaccinul sau impotriva coronavirus. Pana acum, dupa autorizare, au fost puse in circulatie vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si Sputnik V. Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19 AstraZeneca a dezvoltat vaccinul sau impreuna cu Universitatea din Oxford, asupra caruia .

FOTO Cum a intampinat Simona Halep noul an

Simona Halep a facut vineri prima postare din 2021, numarul doi din ierarhia WTA intampinand noul an relaxata si cu zambetul pe buze. Castigatoare a doua turnee de Grand Slam in cariera, Simo a declarat in mai multe randuri ca in sezonul care va debuta in cateva zile are drept principal obiectiv o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

COVID-19: Bucuresti si Ilfov, cele mai lovite regiuni din tara: au cele mai ridicate rate de incidenta a cazurilor

Pana astazi, 31 decembrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 632. 263 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 793 de pacienti au fost declarati vindecati. in urma.

Top 10 cele mai bune filme din 2020

Anul 2020 a adus evenimente la care nimeni nu s-ar fi asteptat, iar pandemia de COVID-19 a impus schimbari majore in vietile oamenilor. Chiar si asa insa, filmele si serialele au fost in continuare o.

La final de an Romania iese prost la un capitol care o facea una din cele mai importante tari din UE. Ce urmeaza in 2021

Finalul de an se termina intr-o nota negativa pentru Romania. Vorbim de-o scadere considerabila fata de anul precedent la un capitol important. Conform datelor de la Ministerul Agriculturii.

Ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii: clasamentul americanilor

S-a aflat ce avere are Simona Halep. Este mai bogata decat mari sportive ale lumii din clasamentul americanilor. Americanii au facut topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se regaseste Simona Halep S-a aflat ce avere are Simona Halep. Sportiva noastra este mai bogata decat multe alte mari sportive ale lumii. Simona Halep .

Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an. Este singura care a reusit

Indragita sportiva romanca incheie anul 2020 la inaltime. Simona Halep a obtinut o noua performanta extraordinara, fiind jucatoarea din tenisul feminin cu cel mai bun procentaj al seturilor castigate in acest an. Simona Halep, performanta fabuloasa la final de an Potrivit SpotMedia. ro, Simona Halep are 44 de seturi castigate in 2020 si doar 12 pierdute.

Ce a facut Simona Halep in prima zi din 2021. Frumos, simplu si sublim

Cum a intampinat Simona Halep Noul An? Cunoscuta sportiva le-a aratat totul fanilor. Care a fost prima sa postare din anul 2021 si cum i-a surprins pe cei care o urmaresc intens pe retelele de socializare? Simona Halep, prima postare din 2021. Cum a intampinat Noul An? Simona Halep nu este atat de vizibila pe .

Cele mai bune 3 retete de peste pentru Revelion. Trebuie sa mananci neaparat in aceasta seara

Se spune ca in noaptea dintre ani trebuie sa consumi anumite alimente pentru a avea noroc in urmatoarea perioada. Printre acestea se numara si pestele. Iata care sunt cele mai bune 3 retete pentru Revelion! Retete de peste pentru noaptea de Revelion Masa festiva dintre ani este una plina de traditii si obiceiuri pentru romani.

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )