Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep, proprietara de hotel in Poiana Brasov? Jucatoarea noastra ar fi platit doua milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, proprietara de hotel in Poiana Brasov? Jucatoarea noastra ar fi platit doua milioane de euro

Simona Halep ar fi cumparat un hotel de doua milioane de euro situat la intrarea in Poiana Brasov. Hotelul are patru stele. continuă pe Adevărul

Simona Halep continua sirul de investitii. Sportiva a cumparat un hotel in Poiana Brasov

Simona Halep continua sirul de investitii. Sportiva a achizitionat mai nou un hotel de patru stele din Poiana Brasov. Suma pe care jucatoarea de tenis a platit-o pentru hotelul de lux este de aproximativ.

Simona Halep si-a luat un hotel in Brasov si o pensiune in Poiana Brasov

Simona Halep, numarul doi mondial in topul WTA, este mai nou proprietara fostei pensiuni Heraldic Club din Brasov, redenumita Drachenhaus, dar si a hotelului cu acelasi nume din municipiul Brasov, de pe strada Nicolae Balcescu, in plin centru istoric al orasului.

Cum arata hotelul din Brasov proaspat cumparat de Simona Halep. Sportiva a investit 2 milioane de euro pentru doua proprietati imobiliare de lux

Simona Halep a cumparat o pensiune de patru stele in Poiana Brasov si un hotel in centrul istoric al Brasovului. Potrivit unor surse de piata imobiliara locala, jucatoarea de tenis a platit pentru cele doua proprietati 2 milioane de euro.

Simona Halep si-a achizitionat hotel de lux in Poiana Brasov

Simona Halep si-a achizitionat un hotel de lux in Poiana Brasov pentru care a platit 2 milioane de euro. Hotelul are patru stele si este amenajat cu multe obiecte de arta, potrivit dcnews. ro. Cele.

Simona Halep si-a achizitionat hotel de lux la munte. Cat valoreaza o noapte de cazare

Simona Halep si-a achizitionat un hotel de lux in Poiana Brasov pentru care a platit 2 milioane de euro. Hotelul are patru stele si este amenajat cu multe obiecte de arta, potrivit dcnews. ro. Cele.

Simona Halep, afacere de doua milioane de dolari. Ce isi cumpara

Simona Halep mai pregateste o afacere importanta. Sportiva de 25 de ani are un hotelul are 24 de camere si apartamente. Proprietatea nu este una foarte mare, insa in interior exista obiecte medievale.

Simona Halep plateste regeste! Ce salariu va avea ultimul om venit in stafful ei

Simona Halep l-a cooptat pe fostul numar 13 ATP, Andrei Pavel, in stafful ei, dupa esecul cu Maria Sarapova 146 WTA). Aceasta mutare a dat nastere la urmatorul zvon: actualul antrenor al.

Simona Halep, din nou in carti pentru locul 1 in clasamentul WTA. Tenismena poate ataca la Wuhan

Eliminarea sportivelor Maria Sarapova si Garbine Muguruza de la US Open ar putea-o aduce pe Simona Halep mai aproape de locul 1 in clasamentul WTA. Romanca se mentine la o mica distanta de Muguruza, ceea ce inseamna ca la Wuhan, China, romanca ar putea sa o depaseasca pe spaniola.

Maria Sarapova, despre Simona Halep: imi voi aminti mereu...

Maria Sarapova s-a oprit in faza optimilor la aceasta editie a US Open. Sportiva a rememorat parcursul sau de la turneul american si a precizat ca victoria din primul tur contra Simonei Halep a fost una sp.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )