Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Antena3 Antena3,
Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a fost invinsa de germanca Laura Siegemund cu 6-4, 7-5, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu. continuă pe Antena3

De ce are Simona Halep sanse mari sa castige in acest an turneul de la Stuttgart, in viziunea specialistilor WTA

Sezonul de zgura al circuitului profesionist feminin a debutat in 2017 cu turneul de la Stuttgart, iar Simona Halep 5 WTA) si-a trecut in cont o prima victorie, 6-2, 6-3, cu jucatoarea ceha Barbora Strycova 17 WTA). Anastasija Sevastova din Letonia, locul 26 WTA, va juca azi cu romanca in sferturile de finala ale competitiei de categorie Premier din Germania.

WTA: Simona Halep, lovitura zilei de miercuri la Stuttgart

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de miercuri un punct castigat de Simona Halep, locul 5 mondial, in fata cehoaicei Barbora Strycova 17 WTA), in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in sferturile turneului Premier de la Stuttgart.

VIDEO WTA: Simona Halep, lovitura zilei de miercuri la Stuttgart

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de miercuri un punct castigat de Simona Halep, locul 5 mondial, in fata cehoaicei Barbora Strycova 17 WTA), in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in sferturile turneului Premier de la Stuttgart.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat destul de facil in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 710. 900 dolari, vineri seara, dupa 6-3, 6-1 cu letona.

Simona Halep, eliminata la dublu in sferturile turneului de la Stuttgart

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si poloneza Alicja Rosolska a fost invinsa de cuplul Andrea Hlavackova Cehia)/Samantha Stosur Australia), cu 6-4, 6-4, joi, in.

WTA Stuttgart: Raluca Olaru si Olga Savciuk, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) a ratat calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 710. 900 dolari, miercuri, dupa ce a fost invinsa in primul tur, scor 2-6, 6-4, 12-10, de cuplul ucrainean Liudmila Kicenok/Lesia Turenko.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Victorie lejera - Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. A cincea jucatoare a lumii se afla la prima semifinala din acest an, urmand sa se dueleze cu Laura Siegemund Germania, locul 49 WTA) pentru un loc in ultimul act al competitiei.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Anastasija Sevastova 6-3, 6-1/Halep, la prima semifinala din acest an

Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a se impune in fata letonei Anastasija Sevastova locul 26 WTA), obtinand astfel calificarea in semifinalele turneului Premier de la Stuttgart. Cap de serie numarul patru, Halep nu i-a lasat nicio sansa adversarei, adjudecandu-si victoria cu 6-3, 6-1. Se actualizeaza.

WTA Stuttgart: Anastasija Sevastova va fi adversara Simonei Halep in sferturi

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, o va intalni pe Anastasija Sevastova Letonia, locul 26 WTA), in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. In varsta de 27 de ani, Sevastova a invins-o pe britanica Johanna Konta, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, scor 6-3, 7-5, in optimile competitiei.

Debut cu dreptul pentru Simona Halep la Stuttgart! Cu cine poate juca in sferturi

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a invins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe jucatoarea ceha Barbora Strycova, locul 17 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )