Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep, recompensata pentru promovarea tenisului feminin in lume. Romanca a primit premiul WTA Diamond ACES 2016 (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, recompensata pentru promovarea tenisului feminin in lume. Romanca a primit premiul WTA Diamond ACES 2016 (FOTO)

Romanca Simona Halep a primit premiul WTA Diamond ACES 2016, vineri, la Singapore. Tenismena a fost premiata pentru meritele sale deosebite in promovarea tenisului feminin in lume, potrivit. continuă pe B1

VIDEO Live din Singapore! Tragerea la sorti de la Turneul Campioanelor. Simona Halep si-a aflat adversarele

Simona Halep participa pentru a treia oara consecutiv la Turneul Campioanelor si este cotata a treia favorita la castigarea competitiei.

Simona Halep printre frumoasele tenisului in Singapore (FOTO)

Imbracata intr-o rochie extrem de eleganta, Simona Halep a pozat alaturi de celelalte jucatoare calificate la Turneul Campionilor inaintea tragerii la sorti a grupelor competitiei care debuteaza duminica. Jucatoarea noastra a fost singura care a optat pentru o rochie cu maneci. Vedeti mai jos imagini.

Simona HALEP va juca in grupa ROSIE la Turneul Campioanelor, alaturi de Kerber, Keys si Cibulkova

Simona Halep a fost repartizata vineri in urma tragerii la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. Competitia va reuni la Singapore,.

PREZENTARE Turneul Campioanelor - Fara Serena Williams, dar cu Simona Halep la a treia participare consecutiva la Singapore: Sper sa fie ca in 2014

Dupa un inceput modest de an, Simona Halep a revenit in fazele superioare ale turneelor, iar obiectivul anuntat inca din iarna calificarea la Turneul Campioanelor) a fost pana la urma realizat. Pentru al treilea an consecutiv, jucatoarea nascuta la Constanta va participa la turneul gazduit de Singapore. Marea absenta a competitiei este Serena Williams - fostul lider mondial a declarat forfait pentru a doua editie la rand. Vom avea insa ocazia sa vedem la munca tot ce are circuitul WTA mai bun in acest moment: Kerber, Halep, Radwanska, Pliskova, Muguruza, Keys, Cibulkova si una dintre Johanna Konta/ Svetlana Kuznestova. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a evenimentului care se va disputa intre 23 si 30 octombrie.

Comentariul genial al unui fan strain la o fotografie postata de Simona Halep. Romanii au reactionat rapid

Simona Halep a plecat la Singapore pentru Turneul Campioanelor, prilej pentru o fotografie din avion. Printre altele, romanca a primit un comentariu savuros din partea unui fan, persoana care a avut parte de o.

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campionelor. Simona Halep are parte de o grupa accesibila

Simona Halep si-a aflat, vineri la pranz, adversarele pe care le va intalni la Turneul Campioanelor din acest an. Halep, cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului, le-a evitat pe Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza, dar va juca impotriva liderei mondiale Angelique Kerber. Celelalte doua adversare ale Simonei sunt debutante la competitia din Singapore.

Simona Halep a ajuns la Singapore: Simt ca nivelul meu este foarte ridicat144;

Simona Halep si-a analizat evolutia din acest an si a ajuns la concluzia ca, dupa un start dificil, jocul sau s-a imbunatatit foarte mult, asa ca prezenta ei pentru a treia oara consecutiv la Turneul Campioanelor este una meritata.

Simona Halep a plecat spre Singapore cu gandul victoriei

In absenta Serenei Williams, retrasa din competitie din cauza unei accidentari pentru al doilea an la rand, Simona Halep crede ca are o sansa buna la castigarea Turneului Campioanelor din Singapore.

Simona Halep joaca in primul meci la Turneul Campioanelor (LIVE pe onlinesport.ro)

Simona Halep, a treia pe lista favoritelor la Turneul Campioanelor, deschide duminica intrecerea din Singapore.

Turneul Campioanelor: Simona Halep va debuta la Singapore impotriva lui Madison Keys, duminica, de la ora 12:00

Simona Halep, cap de serie numarul trei, o va intalni pe Madison Keys SUA - favorita sase) in meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Partida va avea loc duminica, de la ora 12:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )