Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep regreta iesirea nervoasa de la Miami Open: Dialogul nu a fost foarte pozitiv din partea mea

B1 B1,
Simona Halep regreta iesirea nervoasa de la Miami Open: Dialogul nu a fost foarte pozitiv din partea mea

Dupa iesirile nervoase din timpul sfertului de finala pierdut la Miami, Simona Halep a declarat ca atitudinea fata de antrenorul sau nu a fost tocmai una corecta, potrivit Mediafax.Simona a analizat la rece. continuă pe B1

Deja vu. Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Miami Open, fiind invinsa in setul decisiv de catre Johanna Konta

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 7), 6-2, de jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Miami Open. Calificarea in sferturi este recompensata la Key Biscayne cu un premiu de 146. 575 de dolari si cu 215 puncte WTA.

Romania e alaturi de ea! S-a stabilit ora meciului, de azi, dintre Simona Halep si Johanna Konta din sferturi la Miami

Simona Halep s-a calificat spectaculos in sferturile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta.

Simona Halep, eliminata din turneul de la Miami

Simona Halep a pierdut in sferturile turneului de la Miami, in fata britanicei Johanna Konta. Desi a inceput bine partida, Halep a terminat meciul in genunchi, fiind fara replica in .

Simona Halep porneste cu sansa a doua in meciul cu Johanna Konta

Pentru Simona Halep turneul de la Miami reprezinta varful de forma atins in acest sezon, iar meciul de miercuri seara cu Joahanna Konta din sferturi poate fi considerat dreptul cel mai elocvent exament de pana acum in 2017.

VIDEO Discutie tensionata intre Simona Halep si Darren Cahill: Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol

Simona Halep si Darren Cahill, antrenorul sau, au fost protagonistii unor momente extrem de tensionate in timpul meciului cu britanica Johanna Konta, din sferturile de finala ale turneului de la Miami. Dupa ce a pierdut dramatic setul al doilea, Halep a avut o stare foarte nervoasa si i-a reprosat tehnicianului australian ca ii cere prea mult. Lipsita de orice urma de incredere in fortele sale, jucatoarea aflata pe locul 5 mondial a afirmat: 'Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol. Am facut doua duble greseli, doua duble greseli in tie-break si am ratat toate mingile.

Se cunoaste prima semifinala de la Miami Open

Marti noapte s-au disputat primele doua sferturi de finala de la Miami Open, competitie in care Simona Halep lupta de asemenea pentru un loc in semifinale.

Un medic celebru explica problemele pe care le are Simona Halep

Simona Halep are un inceput de an tulbure, in care cel mai bun rezultat ramane acest sfert de finala jucat la Miami Open.

Motivul incredibil pentru care Simona Halep mai ramane in SUA, desi a fost eliminata de la Miami: Nu pot sa plec!“

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Miami, pierzand in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta.

De ce s-a prabusit Simona Halep in setul decisiv de la Miami

Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita in sferturile de finala de la Miami, dupa un meci pe care l-a avut in mana cu Johanna Konta, scrie Ziare. com. Sportiva noastra a afirmat ca nu interventia fostului ei.

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 7), 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )