Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, la revenirea in tara. Mesaj pentru romani

Antena3 Antena3,
Simona Halep, la revenirea in tara. Mesaj pentru romani

Sportiva nascuta la Constanta a revenit in tara duminica seara si a stat putin de vorba cu jurnalistii aflati pe aeroportul Henri Coanda, scrie ziare. com. Sunt un pic suparata, dar ma simt bine ca am venit acasa. Am. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu, mesaj pentru romani la aniversarea Antenei 3: As da oricand 10 ani de libertate pentru ca voi si oricine din tara asta sa poata gandi liber

Un om care a trebuit sa plateasca foarte scump pentru liberatea jurnalistilor, Dan Voiculescu. Profesorul a trimis o scrisoare pentru aniversarea celor 10 ani de Antena 3. Iata mesajul lui Dan Voiculescu pentru niver.

Simona Halep, despre schimbarile dese de antrenori: Daca eu nu mai am contact vizual in timpul meciurilor, prefer sa ma opresc decat sa merg mai departe fara nici un sens

Simona Halep a dezvaluit motivul pentru care a incheiat colaborarea cu antrenorul Victor Ionita. Sportiva a declarat pentru jurnalistii de la Gazeta Sporturilor ca a simtit ca nu mai are un contact vizual cu.

Simona Halep si specificul national: abuzul prin sfaturi

Simona Halep este o tinara de 23 de ani, care, in timp ce mergea la scoala, se pregatea totodata sa devina marea sportiva care este astazi. Simona Halep a facut in ultimii ani pentru Romania mai mult, infinit mai mult, decit orice minister sau orice campanie de imbunatatire a imaginii Romaniei in lume. Simona Halep ne-a ajutat psihologic sa nu ne pierdem mintile de rusinea politica a ultimilor ani. Simona Halep a iesit, ca o implinire paradoxala, din ruinele unei tari bombardate la nivel moral. Si totusi ea este azi sfatuita, criticata, abuzata psihologic de o mare parte a presei din Romania. E o greseala, o nedreptate si o dovada in plus ca ceva esential e putred in patrie.

Simona Halep, DEZVALUIRI. De ce a schimbat atat de des antrenorul si ce planuri are pentru turnee

Simona Halep a explicat schimbarile dese de antrenori si incetarea colaborarii cu Victor Ionita. Sportiva a spus ca nu s-a hotarat daca va continua colaborarea cu Daniel Dobre si a dezvaluit ce planuri are in turnee.

Nu o mai executati pe Simona Halep!

In ultimii 2 ani de zile, a adus prin munca si performantele ei, este o extraordinara imagine a romanilor si Romaniei, pe plan international, cum nu a facut-o niciun politician in ultimii 25 de ani. De cateva saptamani, Simona Halep, o fata, o sportiva de 23 de ani, pe care statul roman nu a ajutat-o in niciun fel sa se formeze si sa faca performanta, dar cu rezultatele careia se mandreste, este pusa la zid. Executata public.

Monica Niculescu a razbunat-o pe Simona Halep si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului.

Simona Halep: Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog

Aflata intr-un moment mai delicat al carierei, Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru gsp. ro, despre tot ceea ce o framanta. De asemenea, numarul trei WTA a vorbit si despre cei care o critica si despre ceea ce asteapta in urmatoarea perioada. Nu am nicio obligatie fata de nimeni din tara noastra. In primul rand, eu joc pentru mine. Nu exclud varianta de a lucra cu un psiholog - Simona Halep.

Simona Halep raspunde criticilor: Nu am nici o obligatie fata de nimeni din tara noastra

Simona Halep raspunde criticilor aduse dupa rezultatele slabe din ultima perioada. Dupa ce a declarat ca nu isi doreste sa revina in Romania dupa eliminarea de la Wimbledon, Halep afirma ca nu am nici o.

Simona Halep: N-am nicio obligatie fata de nimeni din aceasta tara

Dupa o perioada mai putin fasta si eliminarea rapida de la Wimbledon, Simona Halep vorbeste despre criticile care i-au fost aduse.

Pe ce loc va ajunge Simona Halep dupa Wimbledon

Eliminata inca din primul tur, dupa ce in 2014 ajungea sa dispute faza semifinalelor, Simona Halep ramane la mana rezultatelor pentru pozitia sa in clasamentul mondial dupa turneul de la Wimbledon din acest an. Intrebarea este pana unde va cobori Halep, daca va fi vorba de o coborare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )