Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep revine azi pe teren. De la ce ora este programat meciul ei din turul II al turneului de la Eastbourne

Adevărul Adevărul,
Simona Halep revine azi pe teren. De la ce ora este programat meciul ei din turul II al turneului de la Eastbourne

Simona Halep va debuta la Eastbourne, turneul de categorie Premier, direct in mansa secunda. Va fi primacompetitie pe iarba din acest an ajucatoarei nascute in Constanta. continuă pe Adevărul

WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh 6-2, 6-0 Victorie pe repede inainte; Polona Hercog, urmatoarea adversara

Simona Halep a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a trece de o Su-Wei Hsieh 29 WTA) care nu si-a putut pune in aplicare jocul diversificat. Romanca a evoluat excelent in primul meci disputat pe iarba in 2019, a controlat disputa de la un capat la celalalt, a facut nu mai putin de cinci break-uri doua in primul set, trei in al doilea) si s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne, dupa ce a castigat cu 6-2, 6-0.

VIDEO WTA Eastbourne: Simona Halep vs Su-Wei Hsieh Duel cu tocatorul de nervi

Wimbledon-ul se apropie cu pasi mari si repezi, iar ultima verificare poate fi facuta la Eastbourne. Si ce test mai bun putea sa primeasca Simona Halep la meciul de debut turul al doilea) daca nu o confruntare cu tocatorul de nervi Su-Wei Hsieh? Disputa va incepe undeva dupa ora 19:00, urmand sa fie in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

OFICIAL: Ashleigh Barty, noul lider al ierarhiei; Simona Halep a urcat pe 7

Ashleigh Barty este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, australianca urcand pe prima pozitie a ierarhiei WTA dupa ce a castigat turneul de la Birmingham. Conform clasamentului din aceasta saptamana, Simona Halep a urcat un loc, aflandu-se acum pe 7.

Simona Halep joaca miercuri si la simplu, si la dublu la Eastbourne. De la ce ore incep meciurile

Simona Halep va juca, miercuri, si pe tabloul de simplu si pe cel de dublu la turneul de la Eastbourne, cu premii de 684. 080 de euro.

Simona Halep, calificare la pas in optimile de la WTA Eastbourne: Sportiva noastra nu i-a dat nicio sansa lui Su-Wei Hsieh (VIDEO)

Simona Halep 7 WTA) a dispus in minimum de seturi de Su-Wei Hsieh 29 WTA), scor 6-2 6-0, marti seara, astfel ca s-a calificat in optimile turneului de la Eastbourne.

Simona Halep a anuntat ce isi doreste in anul 2020! Ar refuza si un Mare Slem doar ca sa se intample: Am nevoie... sa fie totul perfect

Simona Halep 27 de ani) si-a fixat principalul obiectiv pentru anul 2020. Sportiva noastra a spus ca tinteste o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, fiind ultimul lucru care-i mai lipseste pentru ca.

Simona Halep o spulbera pe Su-Wei Hsieh in primul tur la Eastbourne

Simona Halep isi incepe sezonul pe iarba direct in turul doi la turneul de la Eastbourne.

Cinci retrageri de pe tabloul principal de la Eastbourne. De cine a scapat Simona Halep la turneul din Anglia

Simona Halep va debuta direct in turul secund al turneului de la Eastbourne turneu de la care s-au anuntat cinci retrageri.

Simona Halep spune ca nu va mai juca in FedCup daca formatul competitiei se va schimba

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, luni, ca nu va mai juca in Cupa Federatiei daca formatul competitiei se va schimba.

Simona Halep boicoteaza Fed Cup daca ITF schimba formatul competitiei: Nu voi mai juca

Simona Halep a anuntat ca nu va mai juca in Fed Cup daca Federatia Internationala de Tenis va schimba actualul format al competitiei, potrivit Reuters preluat de Libertatea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )