Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep s-a antrenat cu renumitul preparator fizic Gil Reyes

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a antrenat cu renumitul preparator fizic Gil Reyes

Simona Halep se pregateste intens inainte de turneul de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 14-21 august. Ocupanta locului trei mondial s-a antrenat cu Gil Reyes, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici, cel care a lucrat impreuna cu Daren Cahill cand acesta a fost antrenorul tenismenului Andre Agassi. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a antrenat cu renumitul Gil Reyes

Simona Halep se pregateste intens inainte de turneul de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 14-21 august. Ocupanta locului trei mondial s-a antrenat cu Gil Reyes, unul dintre cei mai apreciati preparatori fizici, cel care a lucrat impreuna cu Daren Cahill cand acesta a fost antrenorul tenismenului Andre Agassi, informeaza Hotnews. ro.

Decizia de a nu juca la Rio, platita scump de Simona Halep. Pierde un loc in clasamentul WTA

Simona Halep este o absenta de marca a Romaniei la JO de la Rio de Janeiro, unde toata Romania astepta o medalie de la ea, scrie Adevarul. De luni, 15 august, Simona Halep va pierde un loc in.

A refuzat participarea la Rio 2016! De ce pierde Simona Halep un loc in topul WTA desi nu a jucat deloc saptamana aceasta

Simona Halep este o absenta de marca a Romaniei la JO de la Rio de Janeiro, unde toata Romania astepta o medalie de la ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )