Libnet.ro
UNICEF

17:16

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Sfert de finala cu Serena Williams, marti de la ora 18:00

Simona Halep a obtinut, luni, o victorie in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. In sferturi o va intalni pe Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in sferturile competitiei US Open.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la US Open. Ce a declarat dupa meci

Victorie in doua seturi pentru Simona Halep, luni, in meciul disputat contra Carlei Suarez Navarro din Spania in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep s-a calificat in optimi la US Open dupa ce a invins-o pe Timea Babos

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la US Open dupa ce a invins-o pe unguroaica Timea Babos, informeaza B1 TV. Sportiva noastra s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 2-6, 6-4. Al.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului US Open

Jucatoarea Simona Halep, numarul cinci in tenisul mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului.

US Open: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala, dupa o partida dramatica

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului 5 in clasamentul WTA, a castigat, sambata, scor 6-1, 2-6, 6-4, meciul disputat cu Timea Babos din Ungaria, in saisprezecimile de finala ale turneului de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 22,102,700 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in optimile de la US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a reusit o calificare dificila in optimile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o, sambata, la New.

Simona Halep, exuberanta dupa calificarea in sferturi la US Open: Am motive sa zambesc

Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, luni, la New York, dupa ce a invins-o pe Carla Suarez Navarro Spania/N.

US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe numarul 1 mondial Serena Williams, in sferturi la US Open, miercuri noapte, la ora 02. 00, in primul meci din sesiunea de seara de pe arena Arthur Ashe.

Victorie importanta pentru Simona Halep: Romanca s-a calificat in sferturile de finala de la US Open dupa victoria 6-2, 7-5 cu Suarez Navarro

Simona Halep a reusit o victorie importanta luni in optimile de finala de la turneul de Grand Slam de la US Open. Romanca a invins-o cu 6-2 7-5 pe Carla Suarez Navarro. in sferturile de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )