Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semnifinala turneului de la Roma: Adversara sa a abandonat dupa 48 de minute de joc

Simona Halep, numarul 2 WTA s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului de la Roma dupa ce adversara sa Iulia Putinteva, din Kazahstan, locul 30 in ierarhia mondiala, a abandonat partida la scorul de 6-2,. continuă pe B1

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul .

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

Simona Halep ajunge in sferturi la Roma a cincea oara in cariera

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, vineri, intre primele opt jucatoare la turneul WTA Premier 5 din capitala Italiei.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, fara sa joace tot meciul. Cum a fost posibil

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma. Putintseva s-a retras in setul 2 al confruntarii din optimi, la scorul de 6-2 2-0 pentru Halep.

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in optimi (6-3, 6-4 vs Jasmine Paolini)

Chiar daca jocul sau nu a fost la cel mai inalt nivel, Simona Halep principala favorita a turneului de la Roma) s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini 99 WTA). Ambele jucatoare au avut probleme in gasirea ritmului, insa Simona si-a demonstrat experienta in momentele mai importante, a profitat si de erorile jucatoarei din Italia a facut 7 duble greseli si a castigat doar 4 din 22 de puncte jucate cu serviciul secund) si s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Simona Halep Yulia Putintseva 6-2, 2-0. Putintseva a abandonat, Halep e in semifinale la Roma

UPDATE, ora 14:00 Simona Halep merge in semifinale la Roma, dupa ce a trecut de Yulia Putintseva, scor 6-2, 2-0. Jucatoarea din Kazahstan s-a retras. Urmeaza Muguruza sau Azarenka in penultimul act. Simona isi face serviciul. Simona Halep castiga primul set. Putintseva cere un time-out medical. Game castigat de Simona Halep.

Simona Halep si Monica Niculescu, eliminate in turul 2 la Roma

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu au revenit pe teren, joi, in concursul de dublu de la Roma.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )