Libnet.ro
UNICEF

11:01

Simona Halep s-a gandit ce vrea dupa criza sanitara. Este clar acum ce planuri are

Playtech Playtech,
Simona Halep s-a gandit ce vrea dupa criza sanitara. Este clar acum ce planuri are

Criza sanitara a blocat sportul pe mapamond. Cea mai buna sportiva a Romaniei, Simona Halep, s-a gandit ce vrea sa faca dupa ce trece aceasta perioada. Simona Halep s-a gandit ce vrea dupa criza sanitara. Este clar acum ce planuri are Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai jucat un meci oficial de pe . continuă pe Playtech

Exclusiv Companiile energetice, obligate sa faca investitii pentru a relansa economia dupa criza sanitara- Ordin de ministru

Fiecare companie energetica aflata sub autoritatea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de afaceri va fi obligata sa adopte pana pe 15 iunie 2020 un plan de investitii pe urmatorii cinci ani, se arata intr-un ordin semnat de ministrul Virgil Popescu, obtinut de HotNews. ro. Daca strategiile de investitii nu sunt realizate sau adoptate, managerii companiilor pot plati cu functia. Unele dintre companiile energetice de stat au profituri foarte mari, insa lipsesc investitiile. Contactat de HotNews. ro, ministrul Virgil Popescu a spus ca vrea sa stie cu ce se ocupa Hidroelectrica sau Romgaz.

Europa Centrala a gestionat mai bine criza sanitara, dar cea economica ar putea sa o ingenuncheze

Dupa modelul Cehiei, Polonia va incepe din 19 aprilie repornirea treptata a economiei, dupa masurile introduse in urma cu cateva saptamani pentru limitarea pandemiei de COVID-19, a anuntat marti ministrul sanatatii polonez Lukasz Szumowski. Europa Centrala a gestionat bine criza sanitara, dar cea economica ar putea sa stea o ingenuncheze cred analistii.

Simona Halep: Am inceput sa ma gandesc ca acest an va fi anulat

Simona Halep nu este optimista cu privire la reluarea sezonului de tenis 2020. Lunga interupere a circuitului de tenis a fost prelungita pana la 13 iulie din cauza pandemiei COVID-19, care a aruncat intreaga planeta in criza.

VIDEO Simona Halep a facut show pentru Smiley. Cel mai nou trofeu castigat de campioana de la Wimbledon

Simona Halep gaseste zilnic solutii pentru a se distra, desi sta acasa, in izolare, in timp ce toate turneele de tenis sunt anulate din cauza noului coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )