Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep scapa de inca o adversara incomoda la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep scapa de inca o adversara incomoda la Australian Open

Jucatoarea elvetiana de tenis Timea Bacsinszky, semifinalista editiei trecute a turneului de la Roland Garros, a anuntat vineri, pe site-ul sau oficial, ca nu va lua parte la Openul Australiei 2018, nefiind. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru! Simona Halep poate pierde locul 1 mondial chiar inainte de Australian Open

Simona Halep era sigura pana azi ca va fi numarul 1 mondial cel putin pana la Australian Open, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Veste mare pentru Simona Halep: e la un pas de a fi numarul unu mondial si la Australian Open

Simona Halep are sanse mari sa isi mentina coroana de lider mondial cel putin pana la incheierea Grand Slamului de la Melbourne - Australian Open.

Halep si o analiza amanuntita: Ce a spus Simona despre parcursul ei de pana acum in China si despre Australian Open

Simona Halep e intr-o forma excelenta in noul sezon in care a invins pe linie, atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in semifinale la Shenzhen Open, faza in care va evolua cu Irina Begu

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Irina Begu vor fi adversare in semifinalele turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 626. 750 dolari, dupa ce liderul mondial a trecut,.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Ying-Ying Duan 3-6, 6-1, 6-2/ Halep, in sferturi - Va fi numarul unu la startul Australian Open

Precum un diesel, Simona Halep a demarat greu in meciul cu Ying-Ying Duan China - 91 WTA), a pierdut primul set 3-6), dar a prins viteza punct cu punct si a reusit sa se califice in sferturile turneului de la Shenzhen 6-1, 6-2). Succesul ii asigura Simonei locul intai in lume la startul Australian Open o premiera pentru tenisul feminin romanesc - are favorita numarul unu la un Grand Slam).

Halep se califica in sferturi la Shenzhen si este sigura de primul loc la inceputul Australian Open

Simona Halep a invins-o in trei seturi pe chinezoaica Ying-Ying Duan in optimile de la Shenzhen dupa un meci de trei seturi incheiat in 97 de minute.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei - Siniakova, adversara liderului mondial

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa castige doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. UPDATE: Katerina Siniakova Cehia, locul 47 WTA) a invins-o in semifinale pe Maria Sharapova 59 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-3. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

Ce spune Simona Halep despre faptul ca va juca maine doua finale, la Shenzhen, una dupa cealalta si va avea parte de aceeasi adversara

Simona Halep va juca sambata dimineata finala la simplu, de la Shenzhen, dupa care va evolua in ultimul act si la dublu, alaturi de Irina Begu.

VIDEO WTA Shenzhen: Simona Halep vs Irina Begu 6-1, 6-4/ Halep, in finala competitiei

Simona Halep 1 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa ce a obtinut a sasea victorie din tot atatea meciuri cu Irina Begu, scor 6-1, 6-4. Dupa un prim set in care s-a impus categoric 6-1), liderul mondial a scazut nivelul jocului in actul secund, Begu reusind sa se impuna in doua game-uri consecutive si sa preia conducerea. La scorul de 3-3, Halep a mai facut un break, pe care l-a pastrat pana la final, adjudecandu-si victoria dupa o ora si 28 de minute. In ciuda scorului, Irina a avut momente bune, in care a pus-o in dificultate pe Halep, insa a fost lipsita de constanta si a gresit mai mult decat adversara sa. Simona Halep se afla pentru a doua oara in ultimul act al competitiei din China, dupa ce la editia din 2015 a castigat trofeul. Va castiga Simona Halep turneul de la Shenzhen? - participa la sondajul din articol.

Serena Williams, OUT de la Australian Open

Fosta lidera mondiala Serena Williams a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca nu va participa la editia din acest an a Australian Open, primul turneu de Mare Slem al sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )