Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1. continuă pe Antena3

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Australian Open: Este cunoscuta prima semifinala feminina

Ashleigh Barty 1 WTA) a facut pasul spre calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-66), 6-2, in meciul cu Petra Kvitova cap de serie numarul 7).

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open. Garbine Muguruza va fi adversara sa (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit. Scorul meciului, care a durat 53 de minute, a fost de 6-1, 6-1. Simona Halep a reusit o serie de 11 ghemuri.

Adversara familiara pentru Halep in cursa pentru o noua finala la Australian Open: a inceput turneul cu set pierdut la zero! Care sunt semifinalele feminine

Adversara Simonei Halep din semifinalele Australian Open 2020 va fi Garbine Muguruza. Iberica s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3 in fata rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, dupa o ora si 33 de minute, calificandu-se in premiera in careul de asi la primul turneu de Mare Slem al anului.

Suntem ca Brad Pitt si Jennifer Aniston. Cum a ajuns sa conteze din nou Muguruza, adversara Simonei Halep din semifinale la Australian Open

Garbine Muguruza s-a reinventat in acest start de sezon, dupa un 2019 cu putine satisfactii, in care a pierdut contactul cu Top 10-ul mondial. Spaniola nu mai trecuse de optimi la un Grand Slam de la Roland Garros 2018 incoace. Pana la Australian Open 2020, unde se va infrunta din nou cu Simona Halep, cea care ii barase drumul la Paris. Raspunsul la intrebarea - cum a reusit Garbine Muguruza sa conteze din nou? - este simplu: Conchita Martinez.

Simona Halep, rasplatita cu o suma uriasa. Cat va primi pentru calificarea in semifinalele Australian Open

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in semifinalele turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Slem al anului.

Alex Corretja: Simona Halep este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam Parerea specialistilor despre meciul cu Garbine Muguruza

Fostul tenismen spaniol Alex Corretja, ocupant al locului doi ATP in 1999, a prefatat duelul dintre Simona Halep si Garbine Muguruza, din semifinalele Australian Open, spunand ca romanca este increzatoare ca poate castiga orice turneu de Grand Slam, indiferent de suprafata.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )