Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

B1 B1,
Simona Halep, in semifinalele turneului de la Stuttgart, dupa cel mai bun meci al sau din 2017. Romanca poate juca finala cu Sarapova

Simona Halep s-a calificat in penultimul act al turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins-o categoric pe adversara sa, Anastasija Sevastova. Romanca s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1,. continuă pe B1

LIVE Halep - Strycova la Stuttgart (dupa 16:00)

Simona Halep debuteaza, miercuri, in competitia de simplu de la Stuttgart impotriva cehoaicei Barbora Strycova.

LIVE Halep - Strycova la Stuttgart (dupa 17:00)

Simona Halep debuteaza, miercuri, in competitia de simplu de la Stuttgart impotriva cehoaicei Barbora Strycova. Vezi aici meciul cu streaming live.

Ce spune Simona Halep dupa cel mai bun rezultat realizat in 2017. Prima declaratie a jucatoarei noastre care va juca in semifinale la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Stuttgart, duupa o victorie entuziasmanta cu Anastasia Cepelova, de care a trecut in 59 de minute.

LIVE Halep - Siegemund in semifinale la Stuttgart (dupa 20:30)

Simona Halep evolueaza in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, sambata seara dupa ora 20:30, impotriva reprezentantei gazdelor Laura Siegemund.

LIVE Halep - Siegemund in semifinale la Stuttgart (dupa 19:30)

Simona Halep evolueaza in semifinalele turneului WTA de la Stuttgart, sambata seara dupa ora 19:30, impotriva reprezentantei gazdelor Laura Siegemund.

LIVE Halep - Sevastova in sferturi la Stuttgart (dupa 21:00)

Simona Halep o intalneste pe Anastasija Sevastova din Letonia pentru un loc in semifinalele turneului de la Stuttgart.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 21:45)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 21:45 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep vs Anastasija Sevastova (dupa ora 23:00)

Simona Halep cap de serie numarul patru) se afla la o victorie distanta de prima semifinala din acest an, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Anastasija Sevastova Letonia), locul 26 WTA, in sferturile de finala ale turneului Premier de la Stuttgart. Partida dintre Halep si Sevastova se va disputa dupa ora 23:00 si va fi transmisa in direct la Digi Sport si Livescore pe HotNews. ro.

Simona Halep, victorie convingatoare la Stuttgart

Simona Halep adebutatazi inturneul de la Stuttgart, acolo unde a jucat direct in turul doi. Simona s-a calificat in turul trei, dupa victoria contra Barborei Strycova, locul 17.

Asa am trait Halep - Strycova in turul 2 la Stuttgart

Simona Halep a debutat, miercuri, in competitia de simplu de la Stuttgart impotriva cehoaicei Barbora Strycova. Vezi aici meciul cu streaming live.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )