Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversara din finala de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la Montreal Canada), dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane. continuă pe Antena3

Ce spune Simona Halep despre urmatoarea ei adversara de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal, unde o va intalni pe frantuzoaica Caroline Garcia, numarul 6 WTA.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat, sambata in finala turneului WTA de la Montreal. Romanca, locul 1 WTA, a trecut in semifinala de australianca Ashleigh Barty, locul 16 WTA, in doua seturi, scor 6-4, 6-1,.

Simona Halep, calificare fara emotii in finala, la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale in valoare de 2,82 milioane dolari, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal dupa ce a invins-o, duminica, pe americanca Sloane Stephens cu scorul 7-66), 3-6, 6-4. Primul set a fost foarte disputat si a fost.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO. Meci infernal pentru Halep

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS ONLINE STREAM LIVE la Montreal DIGISPORT VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in finala turneului WTA de la.

Simona Halep, calificare in semifinale la Montreal

Simona Halep a revenit pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Simona Halep, prabusita in vestiar. Adevarul din spatele imaginii socante

Simona Halep si-a socat admiratorii cu o fotografie in care apare prabusita in vestiar. Jucatoarea de tenis a precizat ca este un raspuns la o provocare lansata de Svetlana Kunetsova. Acesta este.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Simona Halep, campioana la Montreal

Dupa un meci de peste doua ore, o confruntare dura cu o adversara Sloane Stephens apriga si care a incercat pana la ultima minge sa-si ia revansa pentru infrangerea de la Roland Garros, Simona Halep a demonstrat ca ramane numarul unu mondial nu doar in clasamentul WTA, impunandu-se cu 7-6 6), 4-6, 6-4.

Simona Halep a castigat finala de la Montreal

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Stire in curs de actualizare .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )