Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep si-a aflat adversara in optimi, la Cincinnati: O va infrunta pe favorita gazdelor

B1 B1,
Simona Halep si-a aflat adversara in optimi, la Cincinnati: O va infrunta pe favorita gazdelor

Simona Halep o va infruntain optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati pe americanca Madison Keys, locul 18 WTA si cap de serie numarul 16, Keysa invins-o, miercuri,. continuă pe B1

Halep la Cincinnati: Simona si-a aflat adversara din optimi. A spulberat-o in cinci din precedentele sase meciuri

Simona Halep 4 WTA) va reveni, joi, pe teren, avand prima sansa intr-o partida care o poate apropia cu inca un pas de trofeul de la Western Southern Open1447;.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Halep la Cincinnati: Simona si-a aflat prima adversara. Va juca in fata rusoaicei care a provocat o surpriza in turul I

Simona Halep va debuta, miercuri, in Western Southern Open, direct in turul II. Constanteanca are de aparat 585 de puncte pentru finala de anul trecut.

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren.

WTA Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in opti.

Unde o vad specialistii americani pe Simona Halep la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a decis sa participe la turneul de la Cincinnati, in ciuda accidentarii pe care o are la glezna piciorului stang.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

Simona Halep, THRILLER in primul meci de la Cincinnati: A trecut cu greu de rusoaica Alexandrova. Ce adversara de TOP o asteapta in optimi (FOTO)

Simona Halep 27 de ani, locul 4 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, dupa ce a invins-o greu pe rusoaica Ekaterina Alexandrova 24 de ani, 43 WTA), aflata intr-o.

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati OhioSUA), dotat cu premii totale de 2. 486 dolari, dupa ce.

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )