Libnet.ro
UNICEF

22:31

Simona Halep si-a aflat adversara de la Roland Garros. Pe cine va infrunta romanca

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversara de la Roland Garros. Pe cine va infrunta romanca

Simona Halep si-a aflat, joi seara, adversara din primul tur la Roland Garros. Romanca va juca in primul tur de la Roland Garros impotriva lui Alison Riske 27 de ani, 105 WTA). Potrivit gsp. ro, liderul . continuă pe Antena3

Simona Halep a aflat impotriva cui va juca la Roland Garros. Tragere la sorti cu noroc pentru liderul mondial

Simona Halep, liderul din acest moment al clasamentului WTA, si-a aflat adversarele de la Roland Garros 2018. Potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris, jucatoarea noastra va juca in prima runda de la.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Simona Halep face figura de principala favorita la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar joi lidera mondiala si-a aflat prima adversara.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romnia - Simona Halep vs Alison Riske, n primul tur

Simona Halep 1 WTA), principala favorita, isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva americancei Alison Riske 105 WTA), potrivit tragerii la sorti efectuate vineri, la Paris. Se actualizeaza.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu schimba istoria Romaniei la Roland Garros. Ce se va intampla azi cu cele mai bune jucatoare din Romania

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu sunt in acest moment, conform pozitiilor din clasamentul WTA, cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania.

WTA: Top 10 al celor mai valoroase jucatoare din lume pe zgura - Simona Halep, pe prima pozitie

Cu cateva zile inainte de startul turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, site-ul WTA a dat publicitatii clasamentul celor mai bune jucatoare din lume pe zgura. Simona Halep 1 WTA) domina tenisul mondial feminin la acest capitol, avand un avantaj urias in fata principalelor rivale. Olandeza Kiki Bertens are al doilea cel mai bun index pe suprafata rosie in ultimii patru ani, in timp ce locul trei este ocupat de ucraineanca Elina Svitolina.

VIDEO Jocul Simonei Halep pe zgura - Analiza Eurosport nainte de startul Roland Garros-ului despre forehandul liderului mondial

Editia din 2018 a Roland Garros-ului bate la usa, primele meciuri de pe tablourile de simplu feminin si masculin) urmand sa aiba loc duminica, 27 mai. Eurosportul a realizat o analiza despre jocul Simonei Halep pe zgura, luat in vizor fiind forehandul liderului mondial.

Roland Garros: Rafael Nadal si ncepe drumul catre al 11-lea trofeu contra lui Alexandr Dolgopolov - Marius Copil, duel cu Marco Cecchinato

Aflat in cautarea celui de-al 11-lea trofeu la Roland Garros, Rafael Nadal 1 ATP) va debuta la competitia pariziana impotriva ucraineanului Alexandr Dolgopolov 54 ATP). Singurul reprezentant al Romaniei pe taboul principal de simplu masculin, Marius Copil 95 ATP) va evolua in runda inaugurala cu Marco Cecchinato Italia, locul 72 ATP).

Irina Bara in turul doi al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara s-a calificat, miercuri, in turul secund al turneului de calificare pentru tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

S-A AFLAT! NOI detalii despre relatia dintre Simona Halep si Ion Tiriac: I-a oferit UN BOLID de LUX! Costa o AVERE

Simona Halep a ofirit noi detalii despre sustinerea pe care Ion Tiriac i-a acordat-o de-a lungul timpului. Numarul 1 mondial a dezvaluit recent ca a trebuit sa ii ofere omului de afaceri o limuzina de 100. 000 de.

Roland Garros: Venus si Serena Williams au primit wild-card pentru proba de dublu - Romnia are sapte reprezentante pe tablou

Surorile Venus si Serena Williams au primit wild-card pentru tabloul de dublu feminin de la Roland-Garros, al doilea Grand Slam al anului. Venus si Serena Williams au castigat French Open la dublu in 1999 si 2010.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4897 seconds )