Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Simona Halep, dupa tragerea la sorti pentru Roland Garros: Sper sa castig cateva meciuri

Simona Halep, locul 3 WTA, cap de serie numarul 3 si detinatoarea trofeului, a declarat dupa tragerea la sorti a tabloului feminind e simplu ca spera sa castige cateva meciuri la editia din acest an.

Simona Halep, prima reactie dupa ce a aflat cu cine va debuta la Roland Garros

Simona Halep, nuarul 3 WTA, va incepe al doilea turneu de Grand Slam al anului din postura de campioana in exercitiu.

Simona Halep este favorita la castigarea trofeului de la Roland Garros 2019

In viziunea caselor de pariuri, Simona Halep are prima sansa la castigarea celui de al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, echipament de SENZATIE pentru Roland Garros! Ce spune romanca la plecarea spre Paris: Sper sa fiu o ALBINUTA care alearga bine si care joaca si bine! (FOTO)

Simona Halep locul 3 WTA) a plecat, marti, spre Paris, si a declarat, pe Aeroportul International Henri Coanda ca este apta pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Ea a precizat ca la.

FOTO Combinatie inedita! Americanii au dezvaluit ce echipament va purta Simona Halep la turneul de la Roland Garros

Simona Halep trebuie sa-si apere titul castigat anul trecut la Roland Garros, acolo unde a castigat primul si singurul ei trofeu de Grand Slam.

Simona Halep, decizie SOC inainte de Roland Garros: Colaborarea tocmai a fost iNTRERUPTA!

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare chiar inainte de inceperea celui de-al doilea turneu de Grans Slam al anului, Roland Garros. Sportiva noastra, castigatoare anul trecut la French Open, a renuntat.

VIDEO Simona Halep, primul antrenament pe Philippe Chatrier

In urma cu un an de an zile, Simona Halep a castigat trofeul la Roland Garros, primul titlu de Grand Slam al carierei. Marti, numarul trei mondial a pasit din nou pe Philippe Chartier, o arena schimbata fata de cea pe care Halep triumfa in fata lui Sloane Stephens.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Cine e Alja Tomljanovic, adversara Simonei Halep din primul tur de la Roland Garros?

Joi seara s-au tras la sorti tablourile de concurs ale celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului, SImona Halep va debuta in compania jucatoarei de pe locul 47 WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )