Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep: Da, sigur o sa ma vaccinez contra COVID. Ministerul Sanatatii: Sa fim responsabili ca Simona

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Da, sigur o sa ma vaccinez contra COVID. Ministerul Sanatatii: Sa fim responsabili ca Simona

Ministerul Sanatatii continua campania de vaccinare anti-COVID cu exemplul Simonei Halep, care spune ca isi va administra serul, atunci cand va fi posibil. continuă pe Antena3

Simona Halep anunta ca se va vaccina anti-COVID

Simona Halep afirma ca se va vaccina impotriva noului coronavirus atunci cand va putea, dupa cum se .

SIMONA HALEP: O sa ma vaccinez, vreau sa se termine odata aceasta pandemie

Simona Halep se va vaccina impotriva COVID-19, atunci cand va fi posibil, conform unei postari de pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii.

Ministerul Sanatatii, despre Simona Halep: Vrea sa se vaccineze, este un exemplu de om responsabil

Ministerul Sanatatii a transmis, marti, pe retelele de socializare, caSimona Halepeste una dintre persoanele care au luat decizia sa se imunizeze cuvaccinul dezvoltat impotriva noului coronavirus de tip SARS-CoV-2.

Ministerul Sanatatii, despre Simona Halep: Vrea sa se vaccineze, este un exemplu de om responsabil

Ministerul Sanatatii a transmis, marti, pe retelele de socializare, caSimona Halepeste una dintre persoanele care au luat decizia sa se imunizeze cu vaccinul dezvoltat impotriva noului coronavirus.

Simona Halep sustine vaccinarea

Jucatoarea Simona Halep sustine oficial campania de vaccinare impotriva COVID-19.

Andrei Baciu, Ministerul Sanatatii: in vara exista toate sansele sa fie suficiente vaccinuri pentru a putea ajunge la procentul ideal de imunizare de 70% din populatie

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat in direct pentru B1 TV ca in vara se poate ajunge in Romania ca 60-70% din populatie sa fie vaccinata impotriva COVID-19, procentul.

Ministerul Sanatatii cere CNA sa analizeze o reclama unui centru privat de testare anti-Covid, dar si productia promovata de TVR de Revelion: Instiga la incalcarea si nerespectarea masurilor de protectie sanitara

Ministerul Sanatatii a solicitat, luni, Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa analizeze doua comunicari publice difuzate la televiziune, pe motiv ca acestea ar instiga la incalcarea si nerespectarea masurilor de protectie sanitara necesare pentru limitarea raspandirii noului coronavirus si protejarea sanatatii comunitatii.

Ce s-a intamplat cu Simona Halep cand a ajuns in Valea Doftanei. Pana si ea a fost surprinsa

Simona Halep a avut parte de o surpriza aparte la care nu s-a asteptat. Primirea ei a fost demna de o sportiva care a dus numele Romaniei departe. Ce s-a intamplat cu celebra jucatoare de tenis cand a ajuns in Valea Doftanei? Surpriza pentru Simona Halep la Valea Doftanei Simona Halep profita la maximum dupa .

VIDEO Nu o provocati pe Simona Halep - Filmuletul care face senzatie pe Twitter

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului. Locul 2 WTA a uimit zilele trecute cu un video postat pe retelele sociale: la unul dintre ultimele antrenamente, Simona a aratat o forma incredibila atunci cand a venit vorba despre flotari.

Sotia lui Lucian Mindruta, printre primii romani vaccinati contra COVID-19

De profesie medic, sotia lui Lucian Mindruta se numara printre primii romani vaccinati contra COVID-19. Iata cum s-a simtit dupa injectarea primei doze de vaccin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )