Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan, amendate de organizatorii US Open

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan, amendate de organizatorii US Open

Jucatoarele Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan au fost amendate de organizatorii US Open, potrivit jurnalistului Ney York Times Ben Rothenberg, care a publicat un tabel cu sportivii sanctionati pana in prezent la ultimul grand slam al anului. continuă pe Hotnews

Halep, Sorana si Ana Bogdan, amendate: Vor lasa cateva mii de dolari la New York pentru ce au facut la US Open

Romania a avut cinci jucatoare pe tabloul principal de la US Open si, din pacate, nici una n-a rupt gura targului. Mai mult, trei dintre ele au avut probleme disciplinare.

UPDATE Sorana Cirstea s-a calificat in turul al treilea al US Open si va juca cu Taylor Townsend

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe spaniola Aliona Bolsova, locul 100 WTA, calificandu-se in turul al treilea al US Open, potrivit News. ro. Cirstea va juca cu americanca Taylor Townsend care a eliminat-o pe Simona Halep.

Sorana Cirstea revine de la set pierdut si e in turul 3 la US Open. Va juca si ea cu Townsend, ii va lua revansa Simonei?

Sorana Cirstea va jucapentru un loc in optimile de la US Open cu Taylor Townsend, cea care a eliminat-o in turul 2 pe Simona Halep.

US Open, zi mare pentru Romania: Halep, Copil, Sorana si Ana Bogdan joaca diseara. Programul complet

Cu siguranta, meciul Simonei Halep pentru accederea in turul III va fi cel mai urmarit, insa nici confruntarea Copil - Monfils nu trebuie ratata.

US Open: Partida Sorana Cirstea vs Taylor Townsend se va disputa sambata, de la ora 18:00

Sorana Cirstea 106 WTA), singura jucatoare din Romania ramasa in proba de simplu de la US Open, va evolua sambata, in turul al treilea. Jucatoarea noastra o va infrunta pe americanca Taylor Townsend 116 WTA, venita din calificari), care a eliminat-o in runda precedenta pe Simona Halep. Partida va incepe la ora 18:00 si va putea fi urmarita in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Taylor Townsend, prea mare pentru romance la US Open: Meci de cosmar pentru Sorana Cirstea si o sansa ratata

Dupa ce a eliminat-o pe Simona Halep in turul II, americanca de 23 de ani, ocupanta locului 116 in lume, a mai facut o victima din Romania in meciul imediat urmator.

Sorana Cirstea, dulce razbunare! Victorie fantastica si calificare in turul 3 la US Open. Romanca, criza de nervi dupa un incident straniu

Sorana Cirstea continua parcursul foarte bun de la US Open, reusind o calificare dramatica in turul trei dupa un meci care a avut nevoie de set decisiv.

US Open: Sorana Cirstea vs Taylor Townsend 5-7, 2-6 Cirstea, eliminata in turul trei - inca o victima a urcarilor la fileu ale americancei

Sorana Cirstea 106 WTA) nu a avut nici ea solutia pentru jocul americancei Taylor Townsend 116 WTA), care s-a impus cu 7-5, 6-2 si a obtinut in premiera calificarea in optimile unui turneu de Grand Slam. Sorana a inceput mai bine meciul, a condus cu 2-0 si 3-1, insa jocul sau a fost descompus putin cate putin de urcarile dese la fileu ale adversarei. La scorul de 5-5, Townsend a bifat doua game-uri albe si si-a adjudecat primul set. in mansa secunda, jocul a curs intr-o singura directie, romanca fiind depasita categoric.

Au pierdut-o pe Simona Halep, dar se bucura de Bianca Andreescu. Canadianca de origine romana, de neoprit la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) a fost eliminata in turul 2 la US Open de Taylor Townsend, dar organizatorii turneului de la New York se bucura ca Bianca Andreescu locul 15 WTA) a ramas in competitie. Canadianca de origine romana a invins-o pe Kirsten Flipkens locul 110 WTA) cu scorul de 6-3, 7-5 si s-a .

US Open: Uraganul Townsend loveste din nou! Sorana Cirstea, noua victima a americancei

Sorana Cirstea, locul 106 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2, de americanca Taylor .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )