Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep: Sper sa pot sa joc si anul viitor asa cum am evoluat in 2013

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Sper sa pot sa joc si anul viitor asa cum am evoluat in 2013

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, in finala sportiva din Romania trecand de Samantha Stosur. Sunt foarte fericita, imi doream sa castig mult acest turneu. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia, a precizat Simona. continuă pe Hotnews

Virginia Ruzici: Jucatoarele din TOP 5 deja se tem de Simona Halep

Simona Halep a bifat 53 de victorii in 2013, jucatoarea din Romania reusind sa castige turnee pe toate suprafetele de joc singura din tot circuitul WTA). Deja se tem cele din TOP 5 de Simona, dupa parerea mea chiar si Serena Williams o ia cu foarte, foarte multa seriozitate, a declarat Virginia Ruzici managerul Simonei Halep).

Ion Tiriac despre Simona Halep: Lasati-o in pace pe fatuca asta. Un milion de euro inseamna doi lei jumate

Ion Tiriac este de parere ca Simona Halep, jucatoarea de tenis a momentului in Romania, trebuie lasata in pace sa isi vada de drumul ei pentru a nu fi distrasa si oprita din cariera ei ce poate ajunge pe viitor mai sus. Fostul tenisman considera ca premiile in valoare de un milion de dolari castigate pana acum de Halep sunt doi lei jumate.

Simona Halep: Inca nu ma simt pregatita sa castig un turneu de Grand Slam

A impresionat in 2013, iar la Tournament of Champions a bifat trei victorii din tot atatea partide. Simona Halep traverseaza o perioada fantastica, dar inca nu se simte pregatita sa castige un turneu de Grand Slam. Este un drum lung pana acolo, nu sunt pregatita sa castig un turneu asa de mare, a declarat Simona Halep.

Simona Halep A CASTIGAT TURNEUL CAMPIOANELOR de la Sofia

Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, dupa ce a invins-o in finala pe Samantha Stosur, in trei seturi: 2-6, 6-2, 6-2. Simona Halep, numarul 14 in clasamentul WTA, a invins-o duminica in.

LIVE Simona Halep - Stosur (17.30), Finala Turneului Campioanelor de la Sofia.

Simona Halep disputa azi, incepand cu ora 17. 30, finala Turneului Campioanelor de la Sofia, acolo unde romanca o va intalni pe australianca Samatha Stosur. Turneul cu premii in valoare de 750. 000 dolari ar putea fi cel de-al saselea pentru constanteanca. Halep, Serena Williams de la Sofia Simona Halep a inceput turneul de la Sofia in mare forta, astfel ca dupa terminarea meciurilor din grupa, site-ul oficial al circuitului WTA o compara pe Simona, intr-un articol dedicat in totalitate .

VIDEO Tournament of Champions: Simona Halep s-a calificat in finala

Simona Halep s-a calificat in finala Tournament of Champions de la Sofia, dupa ce a invins-o sambata, in semifinala, pe Ana Ivanovic. Romanca s-a impus in trei seturi in fata jucatoarei sarbe, cu scorul 2-6, 6-1, 6-3. UPDATE Simona Halep, dupa meci: Am ceva probleme la picior, dar sunt foarte fericita ca am invins. Halep o va intaln in finala pe Samantha Stosur, pe care a invins-o in finala turneului de la Moscova.

Simona Halep, campioana campioanelor la Sofia

Simona Halep o castigat duminica seara Turneul Campioanelor de la Sofia, invingand-o pe Samantha Stosur cu2-6 6-2 6-2, dupa ce a pierdut primul set. Halep a reusit cate doua breakuri in ultimele doua setursti si a fo autoarea unei noi reveniri de senzatie, parca un deja-vu al semifinalei in care trecuse de favorita numarul 2 al turneului, Ana Ivanovic.

Simona Halep, regina Turneului Campioanelor de la Sofia. Ce a declarat tatal sportivei in direct la Antena 3

Simona Halep are lumea tenisului la picioare. Este regina Turneului Campioanelor de la Sofia. Simona are in acest moment sase turnee WTA castigate unul dupa celalalt. Cu un parcurs fulgerator in ultimul an, Simon.

Simona Halep castiga la Sofia

Simona Halep o castigat duminica seara Turneul Campioanelor de la Sofia, invingand-o pe Samantha Stosur dupa ce a pierdut primul set. Halep a castigat cu 2-6 6-2 6-2, reusind doua seturi excelente, cu cate doua brekuri fiecare. Halep a reusit o noua revenire de senzatie, dupa ce in semifinale a reusit sa treaca de favorita numarul 2 al turneului, Ana Ivanovic.

Simona Halep a castigat turneul de la Sofia, al saselea din acest an. Tenismena urca pe locul 11 WTA (VIDEO)

Tenismena Simona Halep a castigat, duminica, turneul de la Sofia, dotat cu premii in valoare totala de 750. 000 de dolari. Halep a trecut in finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )