Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep a spulberat-o pe Maria Sarapova, la Beijing! Prima victorie in fata rusoaicei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a spulberat-o pe Maria Sarapova, la Beijing! Prima victorie in fata rusoaicei

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing. continuă pe Adevărul

Prima victorie! Simona Halep o spulbera pe Maria Sarapova la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, din optimile turneului de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se vor intalni pentru a opta oara in circuitul WTA, iar jucatoarea noastra spera sa obtina prima victorie in fata rusoaicei.

Simona Halep - Maria Sarapova, LIVE VIDEO si LIVE TEXT, de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Maria Sarapova a vorbit despre meciul cu Simona Halep: Iubesc provocarea

Simona Halep si Maria Sarapova se vor intalni in turul al treilea de la Beijing. Va fi a opta confruntare directa, precedentele sapte dispute fiind castigate de rusoaica.

Chinezii au anuntat programul. Cand va juca Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Beijing

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in sferturile de finala ale turneului de la Beijing, dupa ce a trecut categoric de Maria Sarapova.

Surpriza mare inaintea partidei dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Dupa 7 victorii la rand in fata Simonei Halep, Maria Sharapova este favorita la casele de pariuri in duelul cu sportiva noastra, din optimile de la Beijing. Toate casele de pariuri o vad.

PREMIERA: Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, la Beijing

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a obtinut, miercuri, primul succes in fata rusoaicei Mariei Sarapova, locul 104 WTA, impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-2, si calificandu-se in sferturile de la Beijing, potrivit News. ro.

Simona Halep, despre meciul cu Sarapova: Ion Tiriac mi-a spus ca spera sa joc din nou cu ea

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana, scrie News. ro.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova in turul 3 la Beijing

Simona Halep si Maria Sharapova se infrunta pentru a opta oara in istorie, miercuri dupa ora 11:30, pentru un loc in sferturile Openului Chinei de la Beijing. Meciul poate fi vazut aici cu live stream legal.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova in turul 3 la Beijing

Simona Halep si Maria Sharapova s-au infruntat pentru a opta oara in istorie, miercuri dupa ora 11:30, pentru un loc in sferturile Openului Chinei de la Beijing. Meciul a putut fi vazut aici cu live stream legal.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )