Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep tinteste titlul la US Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep tinteste titlul la US Open

Jucatoarea Simona Halep este a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde sportiva noastra ajunge dupa doua finale importante, la Toronto si Cincinnati. continuă pe Online Sport

Simona Halep, despre US Open: Serena Williams are prima sansa. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu

Serena Williams are prima sansa in turneul de tenis US Open, crede Simona Halep, informeaza B1 TV. Sportiva romanca ii doreste Serenei sa castige, insa numai daca ea insasi nu ajunge in finala. Halep,.

Pe cine intalneste Simona Halep in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Darren Cahill: Sunt posibilitati mari pentru Simona Halep la US Open, dar este si mult pericol

Antrenorul australian Darren Cahill, colaborator al Simonei Halep, a declarat, joi, ca pentru romanca posibilitatile sunt mari la US Open, dar este si mult pericol, el subliniind ca pe tabloul feminin nu exista meciuri usoare, potrivit Mediafax. Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Sondaj WTA: Simona Halep, vazuta campioana la US Open in proportie de 30%

Simona Halep este vazuta campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul oficial al WTA. Vizitatorii site-ului WTA au fost intrebati in.

Simona Halep, vazuta cu sanse mari la castigarea US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, este vazut campioana la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, de peste 30 la suta dintre participantii la un vot pe site-ul.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

Simona Halep, favorita oamenilor pentru titlul de la US Open

Peste 30 la suta din participatii la un vot de pe site-ul WTA considera ca Simona Halep, locul doi WTA, va castiga turneul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Turneul US Open: Cine este rivala Simonei Halep, in primul tur

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi.

Ion Tiriac, despre Simona Halep: Este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni

Ion Tiriac a declarat, joi, ca Simona Halep, cap de serie numarul 2 la US Open si locul 2 WTA, este un produs al Romaniei si apartine intregii natiuni, precizand ca spera ca jucatoarea de tenis sa ii bucure pe toti romanii cu performantele ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )