Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Playtech Playtech,
Simona Halep si toti antrenorii ei. Cati a avut de-a lungul carierei

Simona Halep abordeaza turneul de la Miami din postura de numar 3 in clasamentul WTA. Constanteanca are un nou antrenor, pe Daniel Dobre, alaturi de care a mai lucrat in trecut. Cariera sportivei a fost cladita, de-a lungul timpului, de mai multi antrenori, iar Simona a ajuns sa castige 18 turnee WTA pana la varsta [] . continuă pe Playtech

Simona Halep, cuvinte mari la adresa revelatiei Bianca Andreescu. Ce a spus fostul lider mondial despre aceasta

Simona Halep a laudat-o pe Bianca Andreescu, proaspata castigatoare a turneului de la Indian Wells, unde a avut un parcurs remarcabil.

Simona Halep confirma ca are antrenor cu norma intreaga. De cand lucreaza cu Daniel Dobre

Simona Halep a confirmat pentru presa americana ca incepe colaborarea cu Daniel Dobre. Cu noul sau antrenor va incepe sa lucreze la turneul din Miami. Initial, anuntul a fost facut de un cunoscut jurnalist Ben Rothenberg, care a scris pe Twitter: Simona Halep a confirmat ca si-a angajat un nou antrenor cu norma intreaga: Daniel [] .

Simona Halep a anuntat numele noului sau antrenor: Povestea fascinanta a celui care ii va sta alaturi la cele mai importante turnee

Daniel Dobre este noul antrenor cu care va colabora Simona Halep! Anuntul a fost facut chiar de catre sportiva, intr-o conferinta de presa sustinuta la Miami. Acesta a mai colaborat cu Simona Halep in.

Simona Halep a confirmat ca noul ei antrenor este Daniel Dobre: Avem o buna conexiune

Simona Halep a declarat, miercuri, la Miami, intr-o conferinta de presa, ca noul ei antrenor este Daniel Dobre, cu care a mai lucrat in trecut, chiar si in perioada in care era pregatita de Darren Cahill. Simona a afirmat ca are o conexiune buna cu noul ei antrenor si ca, dupa 20 de ani de tenis, jocul sau nu se mai poate schimba prea mult din punct de vedere tehnic si tactic.

Pe ce pozitie a coborat Simona Halep in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie, de pe doi pe trei, in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste WTA), dat publicitatii luni. Halep se afla la circa 500 de puncte de.

Simona Halep explica de ce l-a ales pe Daniel Dobre antrenor

Aflata la Miami pentru al doilea turneu din categoria WTA Premier Mandatory, Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre noul ei antrenor.

Simona Halep: Ma simt batrana! Cand vad fete de 17 ani, incep sa ma simt batrana si nu imi place

Simona Halep, numarul trei mondial, apreciaza ca Bianca Andreescu, noua vedeta a tenisului feminin, are un viitor frumos, dupa ce jucatoarea canadiana de origine romana a castigat titlul la Indian.

Cum a comentat Simona Halep o situatie rar intalnita, care se inregistreaza anul acesta in tenisul feminin

Simona Halep se afla la Miami, acolo unde va debuta direct in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a explicat de ce l-a adus langa ea pe antrenorul Daniel Dobre, desi spusese ca nu are nevoie de tehnician

Simona Halep va fi asistata la turneul de la Miami de antrenorul Daniel Dobre, care a mai lucrat cu ea si in trecut.

Simona Halep confirma inceputul colaborarii cu Daniel Dobre

Nu mai este de acum niciun secret. Simona Halep are un nou antrenor in persoana lui Daniel Dobre, asa cum am aratat inca de la inceputul zilei aici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )