Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep: Trofeul de la Roland Garros este si al meu, si al Romanei. Sunt implinita profesional din toate punctele de vedere si o sa indraznesc sa vizez la mai multe trofee de acest gen (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep: Trofeul de la Roland Garros este si al meu, si al Romanei. Sunt implinita profesional din toate punctele de vedere si o sa indraznesc sa vizez la mai multe trofee de acest gen (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a ajuns luni dupa amiaza in Romania cu trofeul de la Roland Garros. Halep s-a intors in tara cuo replica in miniatura a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. in. continuă pe B1

Simona Halep: Trofeul de la Roland Garros este si al meu, si al Romanei. Sunt implinita profesional din toate punctele de vedere si o sa indraznesc sa vizez la mai multe titluri de acest gen (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a ajuns luni dupa amiaza in Romania cu trofeul de la Roland Garros. Halep s-a intors in tara cuo replica in miniatura a trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. in.

FOTOGALERIE Simona Halep si trofeul de la Roland Garros

Simona Halep a sustinut duminica o sesiune foto in cadrul careia a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros. La actiune a putut participa oricine din complex, fiind deschisa publicului. in mod normal, evenimentul avea loc la Tour Eiffel, insa de aceasta data organizatorii au ales sa realizeze totul in complex. intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen, scrie News. ro.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.

Simona Halep castiga Roland Garros-ul, primul titlu de Grand Slam din cariera, la 40 de ani de la triumful Virginiei Ruzici

Simona Halep a castigat dupa o finala spectaculoasa turneul de Grand Slam Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens cu scorul 3-6, 6-4, 6-1, devenind al treilea sportiv roman care cucereste trofeul pe arena Philippe Chatrier din Paris.

Suma enorma pe care a castigat-o Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a castigat pe langa trofeul Roland Garros si 2,2 milioane de euro, suma oferita castigatorului din acest an si care este mai mare cu aproape 5% fata de anul trecut, scrie.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

CTP, despre spiritul Nadal, cel care a facut-o pe Simona Halep sa castige la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu a identificat un amanunt esential in ecuatia victoriei Simonei Halep in finala de la Roland Garros.

Mesaj in lacrimi al lui Darren Cahill pentru toti romanii, dupa ce Simona Halep a castigat la Roland Garros

Australianul Darren Cahill a reusit sa o conduca pe Simona Halep spre castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera ei.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )