Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, la turneul demonstrativ de la Hua Hin - Va petrece Craciunul in Thailanda

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, la turneul demonstrativ de la Hua Hin - Va petrece Craciunul in Thailanda

Simona Halep, locul I WTA, va participa, in 23 si 24 decembrie, la un turneu demonstrativ in statiunea Hua Hin, Intercontinental World Tennis Thailand Championship, au anuntat, joi, organizatorii. continuă pe Hotnews

Simona Halep petrece Craciunul in Thailanda. Liderul WTA va participa la un turneu demonstrativ la Hua Hin

Simona Halep, locul I WTA, va participa, in 23 si 24 decembrie, la un turneu demonstrativ in statiunea Hua Hin, Intercontinental World Tennis Thailand Championship, au anuntat, joi, organziatorii.

Marca.com despre Simona Halep: Primeste zece saptamani bonus ca numarul 1 mondial pentru ca nu sunt competitii

Marca a scris, marti, ca Simona Halep si-a aparat numai trei saptamani locul I WTA si ca, in calitate de lider la finalul anului, primeste ale zece saptamani ca bonus, pentru ca nu mai exista competitii pana la inceputul sezonului 2018. Insa publicatia spaniola ajunge la concluzia ca Halep merita sa stea pe locul I WTA cel putin 13 saptamani.

FOTO Simona Halep a fost la meci. Cine a insotit-o pe numarul 1 WTA la partida dintre Romania si Danemarca si ce a spus ea despre Cosmin Contra

Simona Halep a fost suporterul de lux al tricolorilor la pratida Romania - Danemarca 0-3, disputata aseara pe Arena Nationala.

FOTO Simona Halep a fost la meci. Cine a insotit-o pe numarul 1 WTA la partida dintre Romania si Olanda si ce a spus ea despre Cosmin Contra

Simona Halep a fost suporterul de lux al tricolorilor la partida Romania - Olanda 0-3, disputata aseara pe Arena Nationala.

FOTO Simona Halep a iesit in oras fara iubit. Unde a mers liderul mondial WTA dupa ce s-a intors din vacanta romantica petrecuta in Italia

Simona Halep a revenit din vacanta pe care a petrecut-o la Portofino, in Italia, unde a aparut pentru prima data alaturi de prietenul ei.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a sasea saptamana pe prima pozitie mondiala; Monica Niculescu, salt de 22 de locuri

Simona Halep bifeaza a sasea saptamana in fruntea ierarhiei mondiale. Cu 6. 175 de puncte, finalista de la Roland Garros se mentine pe locul 1 in clasamentul WTA. Castigatoare a turneului de la Limoges, Monica Niculescu a inregistrat un salt de 22 de pozitii pana pe locul 78), in timp ce Mihaela Buzarnescu finalista la ITF-ul de la Tokyo) a urcat pana pe 68.

Marca, despre Simona Halep: Primeste zece saptamani bonus ca numarul 1 mondial pentru ca nu sunt competitii

Marca ajunge la concluzia ca Halep merita cele zece saptamani ca o compensatie pentru cele trei sanse ratate in 2017 de a ajunge pe prima pozitie WTA.

Jurnalistii spanioli fac misto de Simona Halep

Simona Halepeste a 13-a jucatoare din istorie care termina un an pe prima pozitie a clasamentului WTA. Totusi, cei de la Marca au luat-o peste picior pe romanca de 26 de ani, explicand faptul.

Jurnalistii spanioli o iau peste picior pe Simona Halep

Simona Halepeste a 13-a jucatoare din istorie care termina un an pe prima pozitie a clasamentului WTA. Totusi, cei de la Marca au luat-o peste picior pe romanca de 26 de ani, explicand faptul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )