Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep ii uimeste pe americani. Ce a declarat inainte de meciul din sferturi cu Makarova

Antena3 Antena3,
Simona Halep ii uimeste pe americani. Ce a declarat inainte de meciul din sferturi cu Makarova

Simona Halep le-a spus jurnalistilor americani ca anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ea le-a explicat ca se simte mult mai puternica decat in trecut si, in ciuda unei prime jumatati di. continuă pe Antena3

Simona Halep si-a comentat meciul disputat impotriva americancei Sloane Stephens: Reverul acela a fost bun! Da, mi-a placut! (VIDEO)

Simona Halep a debutat la turneul de la Washington cu o victorie impotriva americancei Sloane Stephens. Nu a fost un meci usor, a declarat tenismena noastra pentru Tennis Channel. Halep a.

Simona Halep: Cred ca acesta este cel mai bun an al meu. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe

Simona Halep locul 2 WTA) a declarat, la conferinta de presa dupa meciul cu Mariana Duque-Marino scor 3-6, 6-4, 6-2), din turul al doilea al turneului de la Washingon, ca anul acesta este cel mai bun din cariera ei. Ma simt diferit, simt ca am imbunatatit multe, ma simt psihic si fizic mai puternica, muncesc mai mult decat in anii trecuti, a spus Halep.

Simona Halep, despre partida cu Sloane Stephens: Nu a fost rau pentru primul tur si primul meci pe hard

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a declarat ca meciul cu Sloane Stephens a fost greu, dar se bucura pentru victorie, apreciind ca pentru primul meci pe hard nu a fost rau, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep este tot mai increzatoare in sansele sale de a-si consolida pozitia in WTA: Nu ma simt obosita. Este cel mai bun an al meu

Tenismena Simona Halep a afirmat, intr-un interviu pentru jurnalistii americani, ca anul acesta este cel mai bun din cariera sa. Romanca a adaugat ca se simte mult mai pregatita si mai puternica, in ciuda dificultatilor intalnite in prima parte a anului 2017.

Simona Halep, abandon in setul decisiv in sferturile turneului de la Washinghton. Ce a determinat-o sa iasa de pe teren

Simona Halep a intalnit-o pe Ekaterina Makarova, in sferturile de finala ale turneului de la Washinghton, dar nu a putut duce meciul pana la final.

Asa am trait Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep a revenit in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita. Meciul cu Sloane Stephens din primul tur a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep, la ora destainuirilor. Cum se simte numarul doi mondial inainte de a incerca sa castige US Open

Simona Halep se incalzeste in America, pentru marea incercare din aceasta a doua parte a anului 2017, si anume castigarea US Open.

SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci usor pentru Simona in SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

Numarul 2 mondial joaca cu columbianaMariana Duque-Marino, numarul 115 mondial, in turul doi la Washington.

SIMONA HALEP - MAKAROVA LIVE. ONLINE STREAM DIGI SPORT - VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, va juca azi in sferturile de finalpale turneului WTA de la Washington,.

WTA Washington: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-2, 3-6, 0-1/ Halep a abandonat in sferturi din cauza caldurii excesive - Romanca a cerut interventia medicului in debutul setului decisiv

Simona Halep 2 WTA), principala favorita, a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaica Ekaterina Makarova 58 WTA), cap de serie numarul sapte. Halep a controlat autoritar primul set, pe care si l-a adjudecat cu 6-2, insa in a doua mansa a scazut ritmul jocului, a comis multe greseli, iar Makarova s-a impus cu 6-3. Jucatoarea noastra a cerut interventia medicului in debutul setului decisiv, la 1-0 pentru rusoaica, iar ulterior a luat decizia de a se retrage din competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )