Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep urca pe locul 10 WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep urca pe locul 10 WTA

WTA a dat publicitatii, luni, clasamentul actualizat dupa incheierea Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, si, asa cum am anuntat deja, Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul mondial, cea mai inalta pozitie a carierei. continuă pe Online Sport

Simona Halep, a cincea favorita a turneului WTA de la Paris

Simona Halep a fost desemnata a cincea favorita a turneului WTA de la Paris, care debuteaza luni si are premii totale de 710. 000 de dolari.

Romanca Simona Halep a urcat in top 10 WTA

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ajungand in top 10 cele mai bune jucatoare de tenis din lume, devenind totodata si cea de-a treia jucatoare romana de tenis in acest clasament. Ascensiunea.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 10; Maria Sharapova a coborat pe 5

Simona Halep a urcat, in mod oficial, pe pozitia a 10-a clasamentului WTA, sportiva din Romania acumuland 3760 de puncte. Lider mondial se mentine Serena Williams, in timp ce Maria Sharapova a coborat pe locul cinci.

Simona Halep: Imi doresc sa ajung intr-o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros, informeaza Mediafax.

Simona Halep vrea o semifinala de grand slam: Cred ca la Roland-Garros voi reusi.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania, dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam. Crede ca aceasta ar putea veni la Roland Garros, conform Mediafax. Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala. Sa vedem daca ma voi regasi la meciurile mari. Cred ca la Roland Garros voi face asta. Acolo ma simt cel mai confortabil, iar zgura e o suprafata placuta pentru mine, a spus .

Simona Halep, numarul 10 mondial. Ce locuri ocupa celelalte jucatoare.

Simona Halep a devenit prima jucatoare, din 1998, care ocupa locul 10 mondial, dupa performanta sa de la turneul de mare slem, Australian Open. Romanca ocupa cea mai buna pozitie din cariera sa, reusind sa o devanseze pe Caroline Wozniacki, fost numarul 1 mondial, in prezent locul 11. Citeste si Simona Halep a facut pasul spre liga mare a tenisului: locul 10 mondial Halep a reusit sa ajunga pana in sferturile Australian Open, saptamana trecuta, faza a competitiei in care a fost eliminata de .

Simona Halep: Acum vreau sa fac o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Simona Halep a declarat la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )