Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Playtech Playtech,
Simona Halep, vestea finalului de sezon! Ce urmeaza pentru sportiva din Romania

Simona Halep a decis sa nu participe la US Open 2020, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus. in schimb, jucatoarea de pe locul 2 mondial se pregateste intens pe zgura. Primul ei turneu dupa aceasta noua pauza va fi la Roma, incepand cu 14 septembrie. Dar cel mai important obiectiv ramas in 2020 . continuă pe Playtech

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 2; Salt important pentru un fost lider mondial

Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentul WTA, in timp ce Romania are 11 jucatoare in TOP 200 mondial. Castigatoare a turneului de la Cincinnati, Victoria Azarenka a inregistrat un salt important: de pe 59 pana pe 27.

Super cadou pe care l-a primit Simona Halep! Ce mesaj a avut romanca pentru Andre Agassi

Simona Halep a decis sa nu participe la editia din acest an a US Open, din cauza riscurilor provocate de pandemia de coronavirus. Sportiva de pe locul 2 mondial a ales sa ramana in Romania si sa se antreneze pe zgura pentru finalul de sezon, pentruturneul de categorie Premier 5 de la Roma, dar si .

Simona Halep ia o decizie surpriza. Anuntul neasteptat al antrenorului

Simona Halep se pregateste sa ia o decizie surpriza in acest final de sezon. Antrenorul tenismenei, Artemon Apostu-Efremov, a spus ca ocupanta locului 2 WTA se gandeste si la alte turnee programate dupa cel de la Roland Garros. Simona Halep, decizie incredibila. Anuntul neasteptat al antrenorului sportivei, locul 2 WTA Simona Halep ar putea participa .

Simona Halep risca sa isi piarda pozitia in clasamentul WTA dupa US Open! Cum se intampla asta

Luni s-a dat startul US Open 2020, primul Grand Slam dupa multi ani de la care lipseste Simona Halep. Sportiva de pe locul 2 mondial a decis sa nu calatoreasca in SUA, din cauza riscurilor legate de pandemia de coronavirus. Iar acest lucru s-ar putea sa o coste in clasamentul WTA. Patru din primele zece .

Simona Halep, atacata de un multiplu campion de Grand Slam

Simona Halep este intr-o noua vacanta, dupa ce a decis sa nu participe la US Open 2020. Jucatoarea de pe locul 2 mondial este asteptata sa revina pe teren abia pe 21 septembrie, pentru turneul de la Roma. Practic, Simona are un singur turneu jucat de la reluarea circuitului WTA, cel de la Praga, pe .

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica de pe piata. Cum arata bolidul de peste 150.000 de euro (FOTO)

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a cumparat o masina electrica de peste 150. 000 de euro. Jucatoarea de tenis de 28 de ani a aparut la un antrenament in Bucuresti cu unPorsche Taycan. Simona.

WTA a anuntat clasamentul. Pe ce loc se afla Simona Halep

WTA a anuntat noul clasament, iar romanii abia asteapta sa vada ce loc ocupa acum campioana noastra. Care este ordinea celor mai bune sporive din lume, conform Asociatiei de Tenis Feminin? Noul clasament WTA. Ce loc ocupa Simona Halep? Asociata de Tenis Feminin a anuntat, in cursul zilei de luni, noul clasament. Prima pozitie ramane .

Simona Halep pe lista participantelor la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep se regaseste pe lista jucatoarelor care si-au anuntat prezenta la turneul de la Roland Garros, competitie care va debuta la finalul lunii septembrie.

Simona Halep si-a cumparat cea mai scumpa masina electrica din lume. Cati bani a scos din cont

Simona Halep si-a luat cea mai scumpa masina electrica din lume. Romanca a dat peste 150. 000 euro pe masina.

Aroganta Simonei Halep. Cu ce s-a afisat sportiva dupa victoria de la Praga: Nu mi-a venit sa cred

Simona Halep si-a luat iar fanii prin surprindere. Cu ce s-a afisat campioana noastra dupa victoria de la Praga? Cum a sarbatorit pozitia a 2-a din clasamentul WTA? Aroganta Simonei Halep. Cu ce s-a etalat sportiva? Simona Halep a avut un an bun, desi pandemia de coronavirus a facut-o sa viseze indelung la teren sau .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )