Libnet.ro
UNICEF

19:16

Simona Halep, vestea zilei. Ce se intampla cu ea in aceste zile

Playtech Playtech,
Simona Halep, vestea zilei. Ce se intampla cu ea in aceste zile

Simona Halep, vestea zilei. Ce se intampla cu sportiva noastra in aceasta perioada. Presa din Franta a dat mai multe detalii. Ce se intampla cu Simona Halep in aceste zile Presa franceza scrie ca Simona Halep este una dintre marile beneficiare ale anularii turneelor de tenis cel putin pana in luna iunie. Ziaristii de la . continuă pe Playtech

Ce gest a facut Simona Halep pentru Ion Tiriac. Cadoul care i-a uluit pe multi

Pariurile care se pierd se onoreaza. E lectia pe care a invatat-o Simona Halep de curand, cand a trebuit sa se achite de aceasta datorie fata de omul de afaceri Ion Tiriac, in fata caruia a pierdut un pariu. Cred ca a costat 100 de dolari Simona Halep a trebuit sa-i dea lui Ion Tiriac .

Cum profita Simona Halep de intreruperea sezonului din tenis

Circuitul WTA este momentan suspendat pe fondul crizei de coronavirus, iar Simona Halep profita din plin de pauza competitionala.

Cine a profitat de pe urma amanarii sau a anularii turneelor din WTA - Simona Halep, pe lista scurta

Jurnalistii francezi de la BeIN Sports au intocmit o lista a jucatoarelor care ar fi avut de profitat de pe urma amanarii sau a anularii turneelor de tenis din aceasta perioada din cauza pandemiei de coronavirus. Pe lista scurta se afla si Simona Halep, in special daca facem referire la competitiile Premier Mandatory de la Indian Wells si Miami.

Drama prin care trec cei de la FCSB in aceste zile. Ovidiu Petre a fost operat si se lupta cu boala

Fost jucator al formatiei finantate de Gigi Becali, Ovidiu Petre s-a alaturat in toamna anului trecut staff-ului tehnic al celor de la FCSB, in functia de analist video. insa o problema medicala l-a facut sa se retraga subit, dar fostul international sustine ca a trecut peste ce a fost mai greu, dupa ce s-a operat.

Provocarea zilei: Gaseste cele 25 de jucatoare, printre ele se afla si Simona Halep

Numele a 25 de jucatoare din ierarhia mondiala se gasesc in imaginea celor de la WTA. Printre aceste sportive se afla scris si numele Simonei Halep. Provocarea lansata de WTA este sa gasiti cat mai multe dintre acestea de ce nu, poate chiar pe toate). UPDATE: Raspunsul a fost adaugat in interiorul materialului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )