Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Playtech Playtech,
Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] . continuă pe Playtech

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Roland Garros: Palmares ZDROBITOR pentru sportiva noastra in confruntarile directe

Simona Halep 3 WTA) va da peste Lesia Tsurenko 27 WTA), in turul III de la Roland Garros, dupa ce ucraineanca a trecut de Alexandra Krunic, potrivit gsp. ro.

Simona Halep, victorie autoritara pentru un loc in optimile de la Roland Garros

Doar trei game-uri i-a lasat Simona Halep ucrainencei Lesia Tsurenko, sambata, intr-un meci din turul 3 la Roland Garros.

Reactia Simonei Halep si mesajul WTA dupa inca o victorie la Roland Garros

Simona Halep a invins-o pe Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-1, in turul 3 la Roland Garros si s-a calificat in optimile de finala ale turneului. Constanteanca nu a avut emotii in fata sportivei din Ucraina, dar a spus dupa meci ca nu i-a fost deloc usor. WTA a reactionat dupa meci prin 2 mesaje postate [] .

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros (12:00)

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep joaca sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a jucat sambata in deschiderea programului pe arena centrala de la Roland Garros pentru un loc in optimile competitiei. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros (dupa 17:30)

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep continua, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, urmand a o intalni pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in turul 2 la Roland Garros

Campioana Simona Halep a continuat, joi, cursa de aparare a titlului de la Roland Garros, intalnind-o pe poloneza Magda Linette in ultimul meci al zilei pe arena Suzanne Lenglen. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului. Romanca a trecut lejer, in turul al treilea, de ucraineanca Lesia Tsurenko 27 WTA),.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )