Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep a vorbit pentru prima data despre operatia de micsorare a sanilor. Care a fost cea mai mare teama a ei dupa ce a luat aceasta decizie

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a vorbit pentru prima data despre operatia de micsorare a sanilor. Care a fost cea mai mare teama a ei dupa ce a luat aceasta decizie

Simona Halep a acceptat sa vorbeasca in premiera si despre un subiect delicat din viata ei, cel in care a decis sa isi micsoreze sanii. continuă pe Adevărul

Simona Halep a invins-o pe Ostapenko si devine numarul 1 mondial

Simona Halep va urca incepand de luni, pentru prima data in cariera, pe locul 1 WTA, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.

ISIS cheama pentru prima data, femeile la lupta

Gruparea jihadista Stat Islamic a lansat un apel prin care indeamna femeile sa puna mana pe arme si sa se sacrifice in numele religiei lor si in numele lui.

Gica Hagi: Simona Halep si-a construit succesul din prima zi din care s-a apucat de tenis. E ca Messi si Ronaldo

Gica Hagi a vorbit la DigiSport Special despre performanta Simonei Halep, care va fi de luni noul numar unu mondial.

VIDEO Simona Halep povesteste cum a reusit sa ajunga numarul 1 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Beijing dupa 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko, iar de luni este noul lider mondial. in interviul acordat WTA Insider, sportiva din Romania a vorbit despre esecurile care au facut-o mai puternica, despre psihicul ei, dar si despre capitolele la care a trebuit sa-si imbunatateasca jocul.

VIDEO Simona Halep - Caroline Garcia 4-6, 6-7 (3-7). Miza - pe locul 1 WTA. Prima reactie a Simonei Halep

La aceasta ora, la Beijing are loc finala turneului WTA Premier Mandatory. inca din semifinala, dupa ce a invins-o pe Jelena Ostapenko, Simona Halep a devenit de facto numarul 1 mondial.

Interviul in care Simona Halep a marturisit tot. Cum a devenit lider mondial, sedintele la psiholog si dusul rece din partea lui Cahill

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Beijing dupa 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko, iar de luni este noul lider mondial. in interviul acordat WTA Insider, sportiva din Romania a vorbit.

FOTOGALERIE Simona Halep, noua regina a tenisului - Cele mai frumoase imagini ale partidei Halep vs Ostapenko

Simona Halep a reusit sambata o performanta uriasa, devenind a 25-a jucatoare care urca pe prima treapta in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, in semifinalele turneului de la Beijing. Simona este prima jucatoare din Romania care ajunge pe aceasta pozitie in ierarhia din circuitul feminin si a cincea care ocupa locul 1 in acest an.

Simona Halep deschide noul sezon Dosar de Romania: IrinaPacurariu prezinta un interviu cu tenismena si tot ce inseamna Fenomenul Halep

Emisiunea Dosar Romania, prezentata de jurnalista Irina Pacurariu, revine saptamana aceasta la TVR 1. Prima editie prezinta un interviu in exclusivitate cu jucatoarea de tenis Simona Halep si o analiza a ceea ce inseamna ea pentru noua generatie.

Simona Halep, dupa infrangerea din finala de la Beijing: Nu am pierdut eu meciul acesta, Caroline Garcia l-a castigat

Dupa victoria din semifinalele turneului de Beijing 6-2, 6-4 cu Jelena Ostapenko) care i-a asigurat prima pozitie in clasamentul WTA, Simona Halep nu a mai fost la capacitate maxima in ultimul act al competitiei. Noul lider mondial a cedat in fata frantuzoaicei Caroline Garcia, precizand ca s-a simtit obosita. Halep a laudat prestatia adversarei sale si a mentionat ca Garcia a fost jucatoarea mai buna. Consider ca ea a castigat meciul, nu l-am pierdut eu, a spus Halep.

PRIMA VESTE PROASTA pentru Simona Halep dupa ce a devenit numarul 1 mondial

Duminica, in finala de la Beijing, Caroline Garcia o intalneste pe noul nr. 1 mondial de luni), romanca Simona Halep. Garcia a castigat primul set, cu 6-4. Fostul tenisman Ilie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )