Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Helep castiga greu meciul de debut la Roland Garros. Romanca a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Ajla Tomljanovic. Cu cine va juca in turul al doilea

B1 B1,
Simona Helep castiga greu meciul de debut la Roland Garros. Romanca a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Ajla Tomljanovic. Cu cine va juca in turul al doilea

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a debutat, marti, la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al acestui an, Roland Garros. Romanca s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a invins-o pe australianca Ajla Tomljanov. continuă pe B1

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Incepe cursa de aparare a titlului (dupa 18:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Incepe cursa de aparare a titlului

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Simona Halep a debutat, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in primul tur la Roland Garros. Incepe cursa de aparare a titlului (16:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul de la Roland Garros contra unei adversare incomode, Ajla Tomljanovic din Australia, locul 47 mondial.

Reactia lui Gica Hagi dupa ce a vazut ca Simona Halep s-a antrenat, pe terenul de la Roland Garros, cu tricoul lui

Simona Halep a surprins zille trecute la Roland Garros, cand a apaut pe terenul de antrenament purtand un tricoul al Viitorului, pe spatele caruia scria Hagi.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 1 la Roland Garros. Ce nationalitate are Ajla Tomljanovic

Simona Halep joaca, luni, de la ora 16:50, in primul tur al turneului de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o pentru prima data in cariera in 2018. Sportiva din Constanta se va duela cu Ajla Tomljanovic, iar daca o va invinge, va da piept cu invingatoarea dintreChloe Paquet si Magda Linette. Simona Halep [] .

Simona Halep trece de un prim tur inselator la Roland Garros

Intotdeauna primul tur la turneele de Mare Slem este unul inselator si Simona Halep a simtit pe propria piele in meciul de debut la Roland Garros.

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici.

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Roland Garros: Debut in forta pentru Rafael Nadal - A cedat doar sase game-uri in meciul cu Yannick Hanfmann

Rafael Nadal 2 ATP), campionul en-titre, a debutat cu o victorie categorica la Roland Garros. Ibericul a cedat doar sase game-uri in intalnirea cu germanul Yannick Hanfmann 180 ATP), jucator venit din calificari. Rafa s-a impus cu 6-2, 6-1, 6-3, dupa o ora si 59 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )