Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Maierean este prima femeie pilot comandant de aeronava in cadrul Heavy Airlift Wing a NATO din Europa

Adevărul Adevărul,
Simona Maierean este prima femeie pilot comandant de aeronava in cadrul Heavy Airlift Wing a NATO din Europa

Locotenent-comandorul Simona Maierean, pilot pe aeronave de tip C-17 Globemaster III in cadrul Unitatii Multinationale de Transport Strategic Strategic Aircraft Capability - SAC) din Baza Aeriana Papa din Ungaria, a devenit, incepand de joi, 25 iunie 2020, prima femeie din Europa care a obtinut certificarea de pilot comandant de aeronava din Grupul de Transport Aerian Strategic al SAC. continuă pe Adevărul

O romanca, prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO

Prima femeie din Romania care a zburat in simpla comanda pe supersonicul MiG-21 LanceR a devenit de joi si prima femeie pilot-comandant in cadrul unui grup strategic NATO. Locotenent-comandorul Simona Maierean, pilot in cadrul grupului multinational de piloti care opereaza aeronavele tip C-17 Globemaster III in cadrul Unitatii Multinationale de Transport Strategic Strategic Aircraft Capability - SAC) din Baza Aeriana Papa din Ungaria, a devenit prima femeie din Europa care a obtinut certificarea de pilot comandant de aeronava din Grupul de Transport Aerian Strategic al SAC.

Romanca Simona Maierean, prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO

O romanca este prima femeie din Europa ce ajunge pilot-comandant pe o aeronava dintr-un grup strategic NATO, anunta, vineri, Ministerul Apararii Nationale. Este vorba despre Locotenent-comandorul Simona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )