Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simpatizantii FN il vor pe Jean-Marie Le Pen afara din partid

România Liberă România Liberă,
Simpatizantii FN il vor pe Jean-Marie Le Pen afara din partid

Aproximativ 67% dintre simpatizantii Frontului National FN) se pronunta pentru plecarea lui Jean-Marie Le Pen din partid, iar alti 74% considera prezenta sa mediatica mai degraba un handicap pentru formatiunea de extrema dreapta, potrivit unui sondaj Ifop, relateaza AFP in pagina electronica. continuă pe România Liberă

Jean-Marie Le Pen: Fiica mea imi vrea moartea

Disensiunile dintre Marine Le Pen, liderul partidului extremist francez Frontul National, si tatal ei, Jean-Marie Le Pen, par sa se accentueze, acesta din urma afirmand ca fiica lui ii vrea moartea, informeaza BBC News online.

Marine Le Pen a decis deschiderea unei proceduri disciplinare contra lui Jean-Marie Le Pen

Presedintele Frontului National FN), Marine Le Pen, a anuntat, joi, ca va deschide o procedura disciplinara contra tatalui ei, Jean-Marie Le Pen, fondatorul partidului de extrema-dreapta si presedinte de onoare al acestuia, invitandu-l sa se retraga din politica dupa un interviu acordat unui ziar controversat, informeaza AFP si Le Monde.

Jean-Marie Le Pen: Fiica mea imi vrea moartea

Disensiunile dintre Marine Le Pen, liderul partidului extremist francez Frontul National, si tatal ei, Jean-Marie Le Pen, par sa se accentueze, acesta din urma afirmand ca fiica lui ii vrea moartea,.

Scandal in familia Le Pen. Marine, lidera Frontului National, a refuzat sa-si puna tatal pe listele pentru alegerile regionale. Jean-Marie: E o tradatoare

Politicienii francezi de extrema dreapta Jean-Marie Le Pen, fondatorul partidului Frontul National, si fiica sa, Marine, careia i-a predat puterea in urma cu patru ani, isi arunca vorbe dure, dupa luni bune de tensiuni. Lidera partidului a refuzat sa-si puna tatal pe listele pentru alegerile regionale din decembrie din cauza declaratiilor pro-naziste ale acestuia. in replica, Jean-Marie, a avertizat-o ca se poate astepta la orice zilele astea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )