Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simptome de meningita care sunt primele semne ale acestei afectiuni

Playtech Playtech,
Simptome de meningita care sunt primele semne ale acestei afectiuni

Pentru a recunoaste simptomele meningitei, trebuie, in primul rand, sa ne familiarizam cu ce este meningita, la cine apare si ce efecte poate avea asupra corpului nostru. Ce este meningita? Meningita este o inflamatie a membranelor. Aceasta inconjoara creierul si maduva spinarii. Nu tine cont de varsta sau sex, poate aparea atat la adulti cat . continuă pe Playtech

NEW HAMPSHIRE: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

ALEGERI SUA: Primele rezultate ale scrutinului prezidential din SUA au fost anuntate

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

Cand incepe Postul Craciunului si care sunt regulile acestui post. Plus: cand sunt dezlegari

Conform Calendarului Crestin Ortodox, postul Craciunului incepe la jumatatea lunii noiembrie 2020, mai bine zis, pe data de 15 noiembrie. Acesta va tine pana pe data de 24 decembrie 2020. Iata ce reguli sunt in acest post si cand sunt dezlegari. Cand incepe postul Craciunului: reguli si dezlegari Lasata secului va avea loc in seara .

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

IOHANNIS: Asteptam primele rezultate ale restrictiilor abia peste doua-trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca rezultatul restrictiilor care intra luni in vigoare se va simti abia peste doua-trei saptamani.

65279;Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19. Care sunt cele mai afectate tari de pandemie

Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care aproape 300. 000 de decese, potrivit unui bilant realizat AFP pe baza datelor furnizate de autoritatile sanitare, citat de.

Profesoara de Limba romana: inchiderea scolilor in toata tara este o greseala Care sunt argumentele ei

Copiii din ciclul primar au nevoie de scoala, ei nu invata sa scrie de la distanta, prin internet, spune profesoara de Limba romana Cristina Tunegaru, care considera ca inchiderea scolilor in toata tara este o greseala.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )