Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

B1 B1,
Ma simt prea tanar pentru asa ceva. Andy Murray, cel mai modest tenismen? Sportivul a refuzat titlul de cavaler din partea Reginei Marii Britanii

Andy Murray este noul numar ATP dupa ce si-a adjudecat trofeul de la Turneul Campionilor. De asemenea, el a castigat si Wimbledon in acest an, devenind cel mai bun jucator de tenis din. continuă pe B1

Clasamentul ATP: Andy Murray termina anul pe primul loc in ierarhia mondiala - Milos Raonic a urcat pe pozitia a treia

Castigator in finala cu Novak Djokovic la Turneul Campionilor de la Londra, Andy Murray termina anul, pentru prima oara in cariera, ca lider mondial 12. 685 puncte). Djokovic a ratat sansa de a reveni pe primul loc ATP si ramane pe pozitia a doua 11. 780 puncte), sarbul fiind urmat de canadianul Milos Raonic 5. 450 puncte).

Andy Murray a castigat Turneul Campionilor: Britanicul termina pe numarul 1 mondial dupa un final de sezon foarte bun

Andy Murray s-a impus duminica seara in finala Turneului Campionilor la tenis disputata impotriva sarbului Novak Djokovic. Britanicul a triumfat cu 6-3 6-4 si castiga pentru prima data.

Anul lui Andy Murray. Britanicul a incheiat 2016 in stil de mare campion

Tenisul mondial masculin are un nou stapan. Britanicul Andy Murray, cel care acum doua saptamani l-a detronat pe Novak Djokovici, din fotoliul de lider ATP, a terminat sezonul 2016 en-fanfare.

Andy Murray, despre anul 2017 in tenisul masculin: Viitorul se anunta interesant, sunt multi tineri care vin din urma

A castigat Turneul Campionilor si si-a asigurat numarul unu in clasamentul ATP, demonstrand in finala cu Novak Djokovic din O2 Arena) ca merita sa fie lider mondial. Andy Murray se declara multumit de nivelul la care a ajuns pe finalul anului si asteapta un 2017 spectaculos. Viitorul se anunta interesant, sunt multi tineri care vin din urma, a precizat scotianul.

Andy Murray a castigat in premiera Turneul Campionilor si termina anul pe locul I in clasamentul ATP

Tenismanul scotian Andy Murray a castigat in premiera Turneului Campionilor, duminica seara, la Londra, dupa ce l-a invins in finala pe sarbul Novak Djokovic cu 6-3, 6-4, si va termina anul 2016 pe primul loc in clasamentul ATP, anunta Agerpres.

Turneul Campionilor: Andy Murray il bate pe Novak Djokovici in doua seturi si incheie anul pe primul loc ATP!

Andy Murray a incheiat anul en-fanfare, cu a 24-a victorie consecutiva. Scotianul l-a invins pe Djokovici in finala Turneului Campionilor, iar sfarsitul de an il va prinde pe primul loc ATP.

Turneul Campionilor: Andy Murray s-a calificat in finala, dupa un meci maraton cu Milos Raonic

Cap de serie numarul unu, Andy Murray s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins, la capatul unui meci maraton, pe canadianul Milos Raonic. Meciul din O2 Arena a durat trei ore si 38 de minute, liderul clasamentului ATP impunandu-se in trei seturi, scor 5-7, 7-6 5), 7-6 9).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )