Libnet.ro
UNICEF

12:30

Te simti deja batran? Mihai Traistariu implineste astazi 40 de ani

Playtech Playtech,
Te simti deja batran? Mihai Traistariu implineste astazi 40 de ani

Astazi, Mihai Traistariu implineste 40 de ani. Cantaretul s-a nascut in 1979 la Piatra Neamt si de la 7 ani de cand a pus pentru prima oara degetele pe clapele unui pian, Mihai si-a inceput ascensiunea in muzica. Mihai Traistariu implineste astazi 40 ani Mihai Traistariu s-a nascut intr-o familie de artisti, iar in 1998 . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de regula, Mihai Traistariu pentru un concert de sarbatori

Mihai Traistariu s-a nascut pe 16 decembrie1976,Piatra Neamt,Romania. Este un cantaret din Romania, fost component al formatiei Valahia. Provine dintr-o familie de artisti. Tatal sau, Gheorghe Traistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Traistariu, nascuta Natalia Antohi) a studiat medicina si a cantat in tinerete. Mihai Traistariu castig concert sarbatori Mihai are 3 .

HOPA! Mihai Traistariu A LASAT-O GRAVIDA! Cum si-a BATUT JOC de sarmana fata: I-a dat bani de AVORT si a bagat-o in spital... Ce a urmat iNTRECE ORICE IMAGINATIE (GALERIE FOTO)

Mihai Traistariu, una dintre cele mai controversate aparitii din showbizul autohton, nu inceteaza sa uimeasca. VEZI AICI GALERIA FOTO Artistul a povestit, fara perdea, cum ar fi putut deveni tata in urma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )