Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sinaia: Trei elevi au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti de masina unei colege de liceu care abia isi luase permisul

B1 B1,
Sinaia: Trei elevi au ajuns la spital, dupa ce au fost loviti de masina unei colege de liceu care abia isi luase permisul

Trei elevi din orasul Sinaia au fost loviti cu masina de o colega de liceu care isi luase permisul de conducere in urma cu mai putin de doua saptamani. Cei trei elevi, care invata la Colegiul. continuă pe B1

Trei elevi au ajuns la spital dupa ce au fost loviti cu masina de o colega de liceu care are permis de cateva zile

Trei elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din orasul Sinaia au fost loviti cu masina de o colega care a obtinut permisul de conducere in urma cu mai putin de doua saptamani. Cei trei au fost preluati de o ambulanta, iar primele informatii arata ca starea lor nu este grava.

Sinaia: nca doi elevi au ajuns la spital dupa accidentul rutier produs de eleva de liceu care are permis de cteva zile

Alti doi elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia implicati in accidentul rutier produs de o eleva a unitatii de invatamant care are permis de cateva zile au ajuns la spital, transmite News. ro. Conducerea scolii anunta ca tanara nu avea voie sa intre cu autoturismul pe aleea care duce catre scoala si ca ea va fi cercetata.

Trei elevi, loviti cu masina de o colega. Adolescenta avea carnet de cateva zile

Trei elevi ai Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia au fost loviti, marti, de o masina condusa tot de o eleva, pe o strada din apropierea unitatii de invatamant. Adolescentii au suferit mai multe.

Care a fost cauza accidentului de Formula 1, in urma caruia un mecanic a ajuns in spital dupa ce a fost calcat de bolid

Seful echipei taliene a anuntat care a fost cauza accidentului care a tulburat lumea automobilismului saptamana trecuta.

33 de persoane au ajuns la spital dupa ce s-au intoxicat de Pastele Blajinilor

Doua cazuri de intoxicatii au fost semnalate si monitorizate de catre inspectorii ANSA de Pastele Blajinilor. Nerespectarea recomandarilor si atentionarilor emise de ANSA in ajunul sarbatorilor, a condus la aparitia in perioada Pastelor Blajinilor a doua cazuri de intoxicatii alimentare.

Botosani: Copil dus in stare critica la spital, dupa ce a primit o minge in fata

Un copil, in varsta de 15 ani, a fost trimis in stare critica la Iasi, dupa ce, duminica dupa-amiaza, a primit o minge in fata, in timp ce juca fotbal in Copalau, Botosani. Baiatul a fost lovit cu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )