Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sindicalisti: Controalele ministrului Educatiei in scoli au capatat forma unor descinderi. Reactia Monicai Anisie VIDEO

Adevărul Adevărul,
Sindicalisti: Controalele ministrului Educatiei in scoli au capatat forma unor descinderi. Reactia Monicai Anisie VIDEO

Sindicalistii din invatamant considera ca vizita recenta facuta de ministrul Educatiei Monica Anisie la doua scoli din judetul Ialomita s-a transformat in descindere, ministrul fiind filmat de televiziuni in timp ce ii facea observatie unei invatatoare pe care a auzit-o tipand la un elev, ceea ce contravine prevederilor legale. continuă pe Adevărul

Sindicate: Controalele din scoli realizate de ministrul Educatiei trebuie sa respecte legea Pedagogic nu se face asa!

Sindicatele din Educatie ii cer ministrului Educatiei, la patru zile dupa ce a facut vizita in judetul Ialomita, sa respecte legea, potrivit unui comunicat trimis catre Hotnews. ro. Ei spun ca aceste controale prin scoli au capatat forma unor descinderi care nu au respectat conditiile legii. Sindicalistii arata ca intentia ministrului a fost buna, insa i-a nemultumit pe profesori: ceea ce a transformat o intentie buna a ministrului, intr-un act care a provocat nemultumiri mari in randul colegilor nostri. Reactia vine dupa ce, sambata de dimineata, Monica Anisie si-a cerut scuze pe Facebook pentru modul cum a procedat in vizita inopinata din judetul Ialomita. Monica Anisie isi cere scuze dupa vizita din Ialomita: Este regretabil ca, pentru moment, nu am fost atenta la prezenta presei si expunerea copiilor, lucru pentru care imi pare rau.

Ce i-a spus o invatatoare ministrului Educatiei care a intrat in clasa in timp ce tipa la copii

Reactie incredibila a unei invatatoare care a fost surprinsa tipand la elevi chiar de catre ministrul Educatiei, Monica Anisie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2955 seconds )