Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicalistii avertizeaza: Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps.

România Liberă România Liberă,
Sindicalistii avertizeaza: Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps.

Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps, avertizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara. Si asta pentru ca, tot mai multi pacienti prefera sa se tratezeze in strainatate, potrivit B1 TV. Se va ajunge la aceasta situatie, spune Federatia Solidaritatea Sanitara, daca autoritatile din tara noastra nu vor face nimic in privita unei directive pregatita de Uniunea Europeana si care urmeaza sa intre in vigoare in octombrie. Noua reglementare ar prevede masuri dure pentru statul roman . continuă pe România Liberă

Federatia Solidaritatea Sanitara: Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps (VIDEO)

Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps, avertizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara. Si asta pentru ca, tot mai multi pacienti prefera sa se tratezeze in strainatate. Se va ajunge la.

Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps.

Sistemul sanitar din Romania risca sa intre in colaps, avertizeaza Federatia Solidaritatea Sanitara. Si asta pentru ca, tot mai multi pacienti prefera sa se tratezeze in strainatate, potrivit B1 TV. Se va ajunge la aceasta situatie, spune Federatia Solidaritatea Sanitara, daca autoritatile din tara noastra nu vor face nimic in privita unei directive pregatita de Uniunea Europeana si care urmeaza sa intre in vigoare in octombrie. Noua reglementare ar prevede masuri dure pentru statul roman .

Previziunea lui Niels Schnecker despre sistemul sanitar romanesc

Niels Schnecker a comentat, in cadrul editiei de vineri a emisiunii Previziunile Zilei, situatia in care se afla sistemul sanitar din Romania. Sistemul sanitar romanesc va trece prin exact aceeasi.

Evenimentul Zilei implineste 21 de ani de cand s-a lansat pe piata ziarelor din Romania (VIDEO)

Eveniment special astazi pentru unul dintre cele mai citite cotidiane din Romania. Este vorba despre Evenimentul Zilei care implineste 21 de ani de cand s a lansat pe piata ziarelor din Romania. Pe 22 iunie 1992.

Brasov, Bucuresti Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Brasov, Bucuresti, Constanta: Caravana Squash ASB 2013 - cel mai mare eveniment de squash din Romania.

Asociatia de Squash organizeaza in aceasta vara Caravana Squash ASB 2013 cel mai mare eveniment de squash din Romania. Caravana viziteaza orasele Brasov, Bucuresti si Constanta, in fiecare din cele trei orase fiind pregatit cate un eveniment inedit. Meciurile vor fi transmise de GSPTV - prima transmisiune live de squash din Romania.

Frumuseti redescoperite. O fotografie din Romania, gasita in arhivele National Geographic, prezentata la celebrarea a 125 de ani de la infiintarea revistei

Mai multe fotografii spectaculoase, printre care si o fotografie din Romania, care nu au fost niciodata prezentate publicului larg, au fost descoperite in arhivele revistei National Geographic si au fost prezentate.

Preturile alimentelor din Romania, la doua treimi din media UE. Nivelul de trai este la jumatate

Preturile la alimente din Romania reprezinta doua treimi din media la nivelul UE, apropiindu-se chiar de medie la branza, lapte si oua, in timp ce nivelul de trai este la jumatate fata de Europa.

IMM-urile din Romania, grav afectate de recesiune. Exista solutii viabile?

Analiza situatiei de ansamblu a firmelor din Romania, la cinci ani dupa integrarea in Uniunea Europeana si sub impactul crizei mondiale, dezvaluie o serie de inabilitati si vulnerabilitati ale intreprinderilor mici si mijlocii IMM), care apar.

Peste 6.000 de angajati din sistemul sanitar clujean ar putea intra in greva

Liderul Sanitas Cluj, Stefan Roman, a avertizat, joi, ca daca in luna iulie nu va avea loc o rectificare pozitiva a bugetului alocat Ministerului Sanatatii, peste 6. 000 de angajati din sistemul medical clujean ar putea intra in greva generala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )