Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicalistii din politie si penitenciare protesteaza in fata Ministerului Justitiei

Antena3 Antena3,
Sindicalistii din politie si penitenciare protesteaza in fata Ministerului Justitiei

Peste 250 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, protesteaza, joi, in fata Ministerului Justitiei, cerand salarii echitabile, conditii de lucru mai. continuă pe Antena3

UPDATE Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune. Reactie ironica a ministrului Justitiei

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari, potrivit Agerpres. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ironizeaza protestul sindicatelor din penitenciare si politie, intrebandu-se cati protestatari sunt numai din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari, potrivit Agerpres.

PROTEST AL SINDICALISTILOR DIN POLITIE SI PENITENCIARE: Vrem salarii echitabile si conditii de lucru mai bune

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat astazi in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii pensionarilor militari.

Protest al sindicalistilor din politie si penitenciare. Ce revendicari au

Peste 100 de sindicalisti reprezentand angajati din politie si penitenciare, dar si rezervisti militari, au protestat, joi, in fata Ministerului de Interne, solicitand salarii echitabile, conditii de lucru mai bune si oprirea discriminarii.

Sindicalistii din penitenciare protesteaza joi si vineri fata de inechitatile salariale

Sindicalistii din penitenciare protesteaza joi si vineri fata de inechitatile salariale si de discriminarea pensionarior militari, conform Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP). De asemenea, ei cer conditii de lucru mai bune.

Sindicalistii din penitenciare protesteaza astazi si maine fata de inechitatile salariale

Sindicalistii din penitenciare protesteaza astazi si maine fata de inechitatile salariale si de discriminarea pensionarior militari, conform Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP).

Sindicalistii din penitenciare spun ca ministrul Justitiei a secretizat salariile din ANP, pe care acum ameninta ca le face publice: Nimic nu mai mira ntr-un context n care condamnati penal conduc tara

Sindicalistii din penitenciare il ataca din nou pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a anuntat ca va face publice drepturile salariale si toate celelalte drepturi banesti de care beneficiaza functionarii publici cu statut special din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Sindicalistii il acuza de dezinformare pe Toader, spun ca el este cel a semnat Hotararea de Guvern prin care salariile din ANP au fost secretizate si vorbesc despre un context in care condamnati penal conduc tara si construiesc bugete.

TUDOREL TOADER AMENINTA, SINDICALISTII DIN PENITENCIARE RASPUND Administratia Nationala a Penitenciarelor, in criza acuta de personal

Confruntat cu protestele anuntate de sindicalistii din penitenciare, pentru 7 si 8 februarie, cand la Bucuresti va avea loc reuniunea informala a ministrilor din Consiliul Justitie si Afaceri Interne JAI) al Uniunii Europene, ministrul Justitiei, Tudorel Toader i-a amenintat pe angajatii Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) ca va publica salariile pe care acestia le incaseaza lunar.

Tudorel Toader continua razboiul cu Codruta Kovesi. SURSE: Agentul Romaniei la CEDO, transferat sub autoritatea Ministerului Justitiei prin ordonanta de urgenta

Agentul Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) va fi mutat de sub autoritatea Ministerului de Externe sub cea a Ministerului Justitiei. Ministrul Tudorel Toader a fost cel care a insistat asupra.

SINDICALISTII DIN PENITENCIARE: Ministrul Toader, in flagrant delict de ipocrizie

Liderul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) Sorin Dumitrascu il acuza pe ministrul Justitiei Tudorel Toader de ipocrizie in ceea ce priveste salariile din domeniu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )