Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sindicalistii de la metrou anunta greva de avertisment, joi dimineata. Va urma si o greva generala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicalistii de la metrou anunta greva de avertisment, joi dimineata. Va urma si o greva generala

Lucratorii de la metroul bucurestean vor declansa greva de avertisment joi, intre orele 4 si 6 dimineata. Daca nu se gaseste o solutie dupa greva de avertisment, acestia vor continua cu greva generala, care va avea loc, probabil, luni, a declarat Ion. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii de la metrou anunta greva de avertisment, joi dimineata

Lucratorii de la metroul bucurestean vor declansa greva de avertisment joi, intre orele 4 si 6 dimineata. Daca nu se gaseste o solutie dupa greva de avertisment, acestia vor continua cu greva generala, care va avea loc, probabil, luni.

UPDATE Greva de avertisment la metrou, joi dimineata / Sindicalistii ameninta cu o greva generala la nceputul saptamnii viitoare

Greva de avertisment joi dimineata la metrou, cand trenurile nu vor circula intre orele 04:00 si 06:00 dimineata, anunta sindicalistii care ameninta cu declansarea grevei generale daca cererile lor salarialele nu vor fi indeplinite. Daca va fi declansata gevra generala, aceasta va dura de la ora 04. 00 pana la ora 16. 29 Vom continua, daca nu se gaseste o solutie dupa greva de avertisment, cu greva generala, care va avea loc cel mai probabil luni dimineata, a declarat Ion Radoi, presedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou.

Greva de avertisment la metrou, joi dimineata

Greva de avertisment joi dimineata la metrou, cand trenurile nu vor circula intre orele 04:00 si 06:00 dimineata, anunta sindicalistii care ameninta cu declansarea grevei generale daca cererile lor salarialele nu vor fi indeplinite.

Greva de avertisment la metrou, joi dimineata

Sindicatele din metrou au anuntat o greva de avertisment pentru joi dimineata, intre orele 04. 00 si 06. Acestia ameninta cu declansarea unei greve generale daca nu le sunt indeplinite cererile salariale.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )