Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sindicatele cheama lumea in strada la proteste impotriva Guvernului

B1 B1,
Sindicatele cheama lumea in strada la proteste impotriva Guvernului

Insistenta guvernantilor de a face modificari la Codul Fiscal in ciuda avertisementelor tuturor ca acestea vor cauza mari probleme in economie scoate lumea in strada. La ora 13, cand e. continuă pe B1

Transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat scoate lumea in strada. Proteste in fata Prefecturii Constanta

Peste 1. 000 de sindicalisti sunt asteptati miercuri, 8 noiembrie, in fata Prefecturii Constanta pentru a protesta fata de decizia Guvernului Romaniei de a transfera plata contributiilor sociale de la angajator la angajat.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

PNL depune motiune de cenzura impotriva guvernului

PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.

Protestele continua la Sibiu. Zeci de manifestanti, din nou in strada pentru a scanda impotriva Guvernului

Protestele romanilor au continuat luni seara in Sibiu. Peste 50 de persoane au iesit in strada, timp de doua ore, pentru a-si exprima nemultumirile fata de modificiarile legilor Justitiei,.

Liberalii indeamna oamenii sa iasa in strada impotriva Guvernului

Partidul National Liberal scoate oamenii in strada impotriva guvernarii PSD-ALDE. Aceasta este declaratia pe care o posteaza chiar presedintele partidului Ludovic Orban pe o retea de.

Si iesenii au iesit in strada pentru a protesta impotriva Guvernului (VIDEO si FOTO)

Si iesenii au inceput sa se adune in piata Unirii pentru a protesta impotriva legilor justitiei. in jurul orei 18. 36 erau adunate aproximativ 100 de persoane. Manifestantii s-au organizat.

PNL va initia motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca partidul va initia si depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului Mihai Tudose. El a invocat, intre altele, calamitatea fiscal - bugetara.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )