Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

B1 B1,
Sindicatele din educatie cer si ele majorari salariale din luna octombrie

Sindicatele din educatie solicita o intalnire cu premierul pe legea salarizarii vizand majorari ale remuneratiilor din octombrie, dupa succesul avut de sindicatele din sistemul sanitar. Detalii AICI)Astfel,. continuă pe B1

Inspirati de medici, profesorii cer si ei majorari salariale. Sindicatele din Educatie ameninta cu greva

Sindicatele din invatamant saluta decizia Guvernului de majorare a salariilor din sanatate si cer ca de acelasi tratament sa beneficieze si cei din Educatie, altfel vor face greva. Ca raspuns, ministrul Sorin Cimpeanu a precizat ca tocmai am incheiat discutii cu sindicatele si am agreat impreuna propunerile pe care Ministerul Educatiei le va sustine in raport cu proiectul legii salarizarii.

PROMISIUNI. Ministerul Sanatatii: Vor fi majorari salariale pentru tot personalul din sanatate

Starea de nervozitate a medicilor, care asteapta majorari salariale, este atat de mare incat se poate ajunge la situatii incontrolabile, iar daca nu va fi un consens in urma negocierilor, s-ar putea sa fie consecinte mai grave decat greva, a spus dr. Florin Chirculescu, dupa discutii la Ministerul Sanatatii.

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret cere Guvernului sa mareasca si salariile profesorilor si ameninta cu proteste: Demnitarii si parlamentarii sunt favorizati, ne intrebam care sunt de fapt prioritatile politicienilor

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret saluta decizia Guvernului de a majora salariile in sistemul sanitar, din aceasta toamna, si cere ca de acelasi tratament sa beneficieze si angajatii din invatamant. Sindicalistii avertizeaza executivul ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Politistii cer la randul lor majorari salariale de circa 70%

Politistii anunta ca vor solicita la randul lor mariri salariale, dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat majorarea salariilor din sistemul de sanatate. Potrivit presedintelui Sindicatului Politistilor, acestia vor o majorare de aproximativ 70% a veniturilor.

Si PROFESORII vor salarii MARITE. Ce AVERTISMENT dau Guvernului sindicalistii din Educatie

Federatia avertizeaza membrii Guvernului ca majorarile salariale acordate in ultima perioada unor categorii de personal in detrimentul altora au dus deja la o exacerbare a starii de nemultumire in randul angajatilor din invatamant, care poate conduce la posibile actiuni de protest cu ocazia inceperii noului an scolar.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )