Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sindicatele din Educatie cer Guvernului sa nu blocheze angajarile din sistem, masura inclusa in rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Sindicatele din Educatie cer Guvernului sa nu blocheze angajarile din sistem, masura inclusa in rectificarea bugetara

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere Guvernului Romaniei sa nu blocheze angajarile in sistemul de educatie, masura propusa la rectificarea bugetara din aceasta luna. Avertizam, pe aceasta cale, faptul ca, din cele peste peste 6. 500 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, sunt foarte multe unitati cu posturi unice. continuă pe Adevărul

Sindicatele din Educatie condamna decizia Guvernului de a bloca angajarile in invatamant: Riscam ca in septembrie sa nu avem toate catedrele ocupate

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret condamna decizia Guvernului Romaniei de a bloca angajarile in sistemul de invatamant si avertizeaza ca va recurge la toate mijloacele legale de protest daca din septembrie vor aparea probleme cu plata drepturilor salariale, se mentioneaza intr-un comunicat remis miercuri de organizatia sindicala.

Transportatorii cer Guvernului sa nu modifice legislatia RCA si ameninta cu proteste! Tarifele vor creste de cinci ori

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a anuntat, miercuri, ca va cere Guvernului sa nu modifice legislatia actuala RCA, in caz contarar tarifele putand creste de peste 5.

Transportatorii cer Guvernului mentinerea legislatiei actuale RCA pentru a evita cresterea tarifelor

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) a anuntat, miercuri, ca cere Guvernului mentinerea legislatiei actuale RCA, in caz contrar tarifele putand creste de peste 5 ori, iar transportatorii rutieri ar demara din nou proteste nationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2934 seconds )